Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primarul din Targu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca a arborat prea putine steaguri de 1 Decembrie

B1 B1,
Primarul din Targu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca a arborat prea putine steaguri de 1 Decembrie

Primarul din Targu Secuiesc, Bokor Tibor, a fost amendat de Prefectura Covasna cu 5. 000 de lei pentru ca in oras au fost arborate prea putine steaguri ale Romaniei la ceremoniile de 1 Decembrie. Edilul va contesta. continuă pe B1

Implantul de inima artificiala va fi introdus, in premiera in Romania, la Institutul din Targu Mures

Un procedeu nou in Romania, prin care pacientilor care au nevoie de transplant cardiac vor primi o inima artificiala va fi introdus la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant IBCvT) din Targu Mures, informeaza Mediafax.

Proiect de buget CNA: institutia are nevoie de 10.250.000 lei pentru anul viitor

Consiliul National al Audiovizualului CNA), institutie finantata 100% de la bugetul de stat, are nevoie de un buget de 10. 000 de lei pentru anul viitor, potrivit proiectului de buget al CNA adoptat marti, in sedinta Consiliului, si care urmeaza sa.

Buzau: Primarul din Nehoiu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Primarul orasului Nehoiu, judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Ploiesti poate fi contestata.

Primarul din orasul Baia Sprie, acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul primarului orasului Baia Sprie, judetul Maramures, potrivit unui comunicat al institutiei. Potrivit ANI, primarul Dorin Vasile Pasca si-a angajat fratele in cadrul primariei. De asemenea, ANI a mai constatat existenta conflictului de interese si in cazul unui fost consilier local din Brasov si a unui fost consilier local din Salont.

Mita de 50.000 lei pentru Bigiu, trimisa intr-o cutie de whisky. Cine este intermediarul

Intermediarul mitei de 50. 000 de lei de la o firma din Calarasi pentru seful Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu este un consilier judetean, care preluase banii de la un director din CJ, intr-o cutie de whisky. Procurorii au afirmat ca Bigiu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )