Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primarul general si ministrul Sanatatii au discutat despre viitorul spital regional din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Primarul general si ministrul Sanatatii au discutat despre viitorul spital regional din Bucuresti

Primarul general Gabriela Firea si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, au decis sa inceapa discutiile pentru construirea unui spital regional in Bucuresti, avand in vedere nevoia de suplimentare a serviciilor medicale in Capitala si intreaga regiune. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Pacientii vor primi la externare, pe mail sau sms, un chestionar in care pot spune cat de multumiti au fost de conditiile din spital

Inovatie in sistemul medical. Pacientii vor primi la externare, pe e-mail sau printr-un SMS, un chestionar cu intrebari despre cat de multumiti au fost de conditiile din spital, anunta ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, intr-un interviu pentru.

Ministrul Sanatatii, despre sectia ATI - Arsi: Trebuie curatata temeinic. Nu ajunge sa dam cu var, sa schimbam o saltea, sa punem plasa la geam

Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsi, care a fost inchisa in 14 iulie, trebuie curatata temeinic, nefiind de ajuns sa se dea cu var, sa fie schimbata o saltea sau sa fie pusa o plasa la geamuri, afirma ministrul Sanatatii, Vlad.

Ministrul Sanatatii, Vlad Vociulescu, despre motivele pentru care dispar medicamentele din Romania

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele ieftine dispar de pe piata romaneasca din cauza cifrei mici de afaceri pentru distribuitori. Totodata, acesta a anuntat ca va implementa un sistem prin care pacientii vor putea evalua conditiile din spitale.

Cutremurul din Italia l-a pus pe ganduri pe ministrul Sanatatii: a cerut o evaluare a spitalelor la risc seismic

Vlad Voiculescu. ministrul Sanatatii a cerut o evaluare a spitalelor la risc seismic. O catastrofa de genul celei din Italia ar fi o provocare majora pentru sistemul sanitar din Romania. spune ministrul, el precizand ca nu se refera la mobilizarea.

Ministrul Sanatatii explica de ce dispar medicamentele ieftine din Romania

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele ieftine dispar de pe piata romaneasca din cauza cifrei mici de afaceri pentru distribuitori. Totodata,.

intrevedere Ciolos - Oettinger: Cei doi oficiali au discutat despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica

Premierul Dacian Ciolos a avut vineri o intrevedere cu Gunther Hermann Oettinger, comisarul european pentru economie digitala si societate informationala, cei doi discutand despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis AGERPRES.

Cei doi oficiali au discutat despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica

Premierul Dacian Ciolos a avut astazi o intrevedere cu Gunther Hermann Oettinger, comisarul european pentru economie digitala si societate informationala, cei doi discutand despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )