Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, despre demisia in alb a lui Victor Ponta: Ori ti-o dai, ori nu ti-o dai!

Adevărul Adevărul,
Primarul Iasiului, Mihai Chirica, despre demisia in alb a lui Victor Ponta: Ori ti-o dai, ori nu ti-o dai!

Edilul Iasiului a facut mai multe precizari vineri, in cadrul unei conferinte de presa, legate de amendamentele aduse la Legea gratierii facute de senatorul Serban Nicolae si de joaca de-a demisia a lui Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Dizidentul din PSD, Mihai Chirica, despre demisia in alb a deputatului Victor Ponta: Ori ti-o dai, ori nu ti-o dai. E foarte simplu de abordat acest subiect

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, ca gestul lui Victor Ponta de a-si depune demisia in alb din PSD, spunand ca este o chestiune care poate sa atraga atentia, dar demisia ori ti-o dai, ori nu ti-o dai.

Chirica, despre demisia lui Ponta: Ori ti-o dai, ori nu ti-o dai

Demisia in alb a lui Victor Ponta atrage atentia ca in interiorul partidul social-democrat exista conflicte de opinie, conform primarului din Iasi, Mihai Chirica, cel care si-a.

Daca intra in contradictie cu conducerea partidului, filialele judetene sa ceara excluderea sa

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat, astazi, ca in conditiile in care conducerea PSD nu sustine amendamentele pe care senatorul Serban Nicolae le-a propus la Legea gratierii atunci filialele judetene ar trebui sa ceara excluderea sa din partid, pentru ca este afectata imaginea PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )