Libnet.ro
UNICEF

05:45

Primarul New York-ului il avertizeaza pe Donald Trump ca cetatenii se tem de politicile sale privind statutul imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Primarul New York-ului il avertizeaza pe Donald Trump ca cetatenii se tem de politicile sale privind statutul imigrantilor

Primarul orasului New York, Bill de Blasio, a declarat ca i-a transmis presedintelui ales al SUA, Donald Trump, faptul ca cetatenii se tem de politicile de imigrare vehiculate de viitoarea administratie de la Casa Alba. continuă pe România Liberă

Primarul New York-ului i-a transmis presedintelui ales Donald Trump ca va depune eforturi pentru protejarea imigrantilor

Primarul democrat al New York-ului, Bill de Blasio, l-a avertizat pe presedintele ales al Statelor Unite ca va face totul pentru a proteja imigrantii, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu Donald Trump.

Vom totul pentru a proteja imigrantii

Primarul democrat al New York-ului, Bill de Blasio, l-a prevenit pe Donald Trump ca va face totul pentru a proteja imigrantii. Anuntul a fost facut in timpul primei intalniri dintre cei doi, transmite AFP.

Un sustinator al lui Trump a lovit peste fata o femeie intr-un restaurant din New York

Un barbat a lovit o femeie peste fata, intr-un restaurant popular din Brooklyn, dupa ce aceasta si-a exprimat dezamagirea fata de alegerea lui Donald Trump, potrivit personalului restaurantului si unor martori, relateaza Huffington Post.

Ivana, prima sotie a lui Donald Trump, ar vrea sa devina ambasador al SUA in Cehia

Ivana Trump, fosta sotie a presedintelui ales al SUA, ar vrea sa devina ambasadorul Statelor Unite in Cehia, dupa investirea in functie a mogulului new-yorkez, relateaza New York Post.

Un fost sef de campanie al presedintelui ales Donald Trump: Nimic nu justifica faptul ca SUA sa asigure apararea si securitatea unei tari care nu isi plateste contributia la NATO

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump pentru statul New York, Carl Paladino, sustine ca, in cazul in care statele europene nu isi vor creste contributiile la Alianta Nord-Atlantica NATO), vor exista consecinte.

Prima decizie importanta a presedintelui Donald Trump: Reince Priebus, desemnat noul sef de cabinet al Casei Albe

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a desemnat pe presedintele Comitetului National Republican Reince Priebus pentru pozitia de sef de cabinet al Casei Albe in viitorul mandat, relateaza The New York Times.

Suspectul atentatelor din New York si New Jersey a fost pus, oficial, sub acuzare pentru plasarea mai multor bombe

Procurorii federali din New York l-au pus oficial, miercuri, sub acuzare pe Ahmad Khan Rahimi, cele opt invinuiri aduse in rechizitoriu fiind legate de plasarea mai multor bombe in luna septembrie, una dintre acestea provocand 30 de raniti in cartierul Chelsea, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Donald Trump SI-A CUMPARAT un avion PRIVAT cu 100 milioane de dolari! Vezi CUM ARATA T-Bird si cat costa o ora de zbor (VIDEO)

Donald Trump a cumparat cu aproximativ 100 milioane de dolari un avion care i-a apartinut co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. Amanda Miller, vicepresedinte responsabil cu marketingul la The Trump.

Nigel Farange, cel mai entuziast sustinator al presedintelui ales al SUA, Donald Trump: Ma simt onorat ca am putut discuta, personal, cu Donald

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, care a facut campanie pentru Brexit, l-a vizitat pe Donald Trump, sambata, pentru a contribui la relatiile positive dintre Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Presedinte si premierul Cehiei saluta ideea ca prima sotie a lui Donald Trump sa devina ambasador al SUA la Praga: Nu ar putea trimite un diplomat american mai bun

Presedinte si premierul Cehiei vad cu ochi buni posibilitatea ca Ivana, prima sotie a lui Donald Trump, sa devina ambasador al Statelor Unite la Praga, informeaza The Independent, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )