Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul Nicolae Robu, despre inchiderea fabricii Nestle de la Timisoara: Eu am aflat de la presa. Nu cred ca este normal, dar nu va fi o drama sociala(VIDEO)

B1 B1,
Primarul Nicolae Robu, despre inchiderea fabricii Nestle de la Timisoara: Eu am aflat de la presa. Nu cred ca este normal, dar nu va fi o drama sociala(VIDEO)

Nestle inchide singura fabrica din Romania, pe care o are la Timisoara. Fabrica se va muta in Ungaria, iar sute de oameni vor ramane fara locuri de munca. intr-o interventie telefonica in cadrul. continuă pe B1

Primarul Timisoarei, despre nchiderea fabricii Nestl: Nu va fi nicio nenorocire

Aproape 400 de salariati vor fi disponibilizati dupa inchiderea fabricii Nestle din Timisoara, insa primarul orasului, Nicolae Robu, spune ca nu va fi nicio nenorocire pentru ca in mod sigur cei care au fost angajati acolo isi vor gasi alte locuri de munca, poate chiar mai bune.

Transport scolar, la Timisoara. Patru minibuze vor transporta la si de la scoala 150 de elevi in fiecare zi. Cum a facut anuntul primarul Nicolae Robu

Primaria Timisoara introduce, incepand de luni, transportul scolar cu plecare din patru cartiere catre patru licee din centrul orasului. Pe cele patru linii vor circula patru minibuze Mercedes, cu o capacitate de 35 de persoane fiecare.

Reactia primarului Robu la anuntul plecarii Nestle de la Timisoara: Nu se produc drame sociale cand se inchide o firma

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a comentat vineri, 11 ianuarie, cu ocazia unei conferinte de presa sustinute la sediul PNL Timis, decizia managerilor Nestle de a inchide fabrica de la Timisoara, singura pe care compania o are in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )