Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Cand va da declaratie seful PSD

Adevărul Adevărul,
Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Cand va da declaratie seful PSD

La inalta Curte de Casatie si Justitie continua joi audierile in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. continuă pe Adevărul

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea

La inalta Curte de Casatie si Justitie continua joi audierile in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

UPDATE Robert Negoita, audiat in dosarul Bombonicai Prodan: Una dintre cele doua persoane a fost angajata la cabinetul meu parlamentar, a fost recomandata de partid

Robert Negoita da joi declaratii in fata judecatorilor in dosarul Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Acea domnisoara mi-a fost recomandata de la partid la Turnu Magurele, daca nu ma insel, pentru biroul meu de parlamentar si a fost platita din suma forfetara, a declarat joi dimineata Negoita.

Robert Negoita, martor in dosarul lui Liviu Dragnea

Robert Negoita va fi audiat, joi, ca martor, in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru in.

Inalta Curte: Liviu Dragnea va fi audiat pe 21 martie in dosarul DGASPC Teleorman

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi audiat pe 21 martie in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, au decis joi magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres.

E OFICIAL! Liviu Dragnea va fi AUDIAT la iCCJ in data de ...

UPDATE: Liviu Dragnea va fi audiat in acest dosar pe 21 martie. Un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea. Joi, la Curtea Suprema sunt citati ultimii sase martori din dosarul in care liderul PSD este jude.

Victor Ponta publica un document de la DNA in care se arata ca a fost audiat in calitate de martor si ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Mincinosul!

Victor Ponta a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Liviu Dragnea, audiat in Senat. Cand s-a stabilit confruntarea cu seful SPP

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pornit un razboi pe viata si pe moarte cu seful SPP, Lucian Pahon.

Decizia privind audierea lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile la adresa SPP va fi luata in sedinta comuna a comisiilor de Aparare din cele doua Camere

Comisia de aparare din Senat a respins marti posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in legatura cu afirmatiile aduse la adresa SPP. Astfel, Liviu Dragnea ar putea fi chemat sa dea explicatii dupa ce comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor vor decide daca si in ce formula va avea loc audierea, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv constituiriea unei comisii speciale sau de ancheta sau audierea in comisiile reunite, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea versus Lucian Pahontu. Cine castiga, cine pierde?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pornit un razboi pe viata si pe moarte cu seful SPP, Lucian Pahon.

Comisia de Aparare din Senat discuta astazi despre audierea lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile la adresa Serviciului de Protectie si Paza

Comisia de Aparare din Senat se intruneste marti pentru a stabili o data la care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa fie audiat cu privire la acuzatiile lansate de el referitoare la Serviciul de Protectie si Paza SPP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )