Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primarul Sorin Oprescu cauta investitori pentru autostrada suspendata. Valoarea proiectului: 1,57 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
Primarul Sorin Oprescu cauta investitori pentru autostrada suspendata. Valoarea proiectului: 1,57 miliarde de euro

Primarul Sorin Oprescu cauta investitori care sa finanteze construirea autostrazii suspendate. Potrivit unui comunicat trimis de Primaria Capitalei, edilul s-a intalnit, vineri, cu o compania chineza si una turca pentru a le prezenta proiectul. Municipalitatea sustine ca ambele firme au fost interesate insa deocamdata nu s-a stabilit nimic concret. Potrivit estimarilor facute de Primaria Capitalei, construirea acestui drum costa 1,57 miliarde de euro. continuă pe Hotnews

Autostrada suspendata a lui Oprescu, facuta praf de specialistii francezi.

In timp ce marile orase din Europa cauta modalitati de reducere a traficului rutier, primarul capitalei Romaniei a lansat un proiect ambitios, de a construi o autostrada suspendata, in ciuda protestelor, comenteaza specialistii in arhitectura si urbanism din cadrul Universitatii Paris Est din capitala Frantei, citati de ziare. com Cu un cost de 1,5 miliarde de euro, autostrada cu sase benzi va avea o lungime de 13 kilometri si va traversa mai multe cartiere bucurestene. Ceea ce va creste .

Autostrada suspendata a primarului Sorin Oprescu, obiectul interesului unui grup de constructii din China

Shanghai Urban Construction Group SUCG) din China se declara interesat de autostrada suspendata pe care Sorin Oprescu vrea sa o construiasca in Bucuresti. Grupul de constructii din China va analiza.

Un grup de constructii chinez, interesat de un parteneriat la autostrada suspendata a lui Oprescu

Shanghai Urban Construction Group SUCG) din China se declara interesat de autostrada suspendata pe care Sorin Oprescu vrea sa o construiasca in Bucuresti, urmand sa analizeze posibilitatea formarii unui consortiu din aceeasi tara, pentru preluarea realizarii intregului proiect.

Sorin Oprescu s-a intalnit cu o delegatie chineza

Primarul General, Sorin Oprescu, a primit astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, vizita unei delegatii chineze, formata din reprezentanti ai grupului Shanghai Urban Construction Group SUCG) International Engineering Co. Ltd. cu care a discutat despre posibilitatea incheierii unui parteneriat public-privat pentru realizarea proiectului inchidere Inelul Median de circulatie la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii - Soseaua Colentina, arata un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )