Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul Sorin Oprescu vrea sa dea 9 milioane de euro pentru prelungirea contractului de inchiriere a cladirii in care are sediul Primaria Capitalei. Beneficiar este o companie din Cipru, iar pretul este aproape dublu fata de cat se cere pe piata

Hotnews Hotnews,
Primarul Sorin Oprescu vrea sa dea 9 milioane de euro pentru prelungirea contractului de inchiriere a cladirii in care are sediul Primaria Capitalei. Beneficiar este o companie din Cipru, iar pretul este aproape dublu fata de cat se cere pe piata

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vrea sa prelungeasca cu inca trei ani contractul de inchiriere pentru cladirea in care se afla acum sediul Primariei Capitalei, municipalitatea urmand sa plateasca proprietarului imobilului, firma Apatel Properties, o chirie de 8,7 milioane de euro circa 18 euro/mp/luna). Potrivit unui studiu realizat de ESOP, chiria in vestul Capitalei incluzand si zona unde se afla sediul Primariei) este de circa 10/euro/mp/luna, negociabil. Proiectul de hotarare se afla pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de maine, consilierii urmand sa discute daca aproba sau nu propunerea primarului Oprescu. Primaria Capitalei s-a mutat in acest sediu in 2010, pana acum platindu-se pentru inchirierea imobilului circa 9 milioane de euro, 17, 84 euro/mp/una. Desi piata imobiliara a cazut, pretul de inchiriere acceptat de Primarie pentru prelungirea contractului a ramas acelasi. continuă pe Hotnews

Sorin Oprescu a participat Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene

Primarul General, Sorin Oprescu, a participat astazi, la Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene, eveniment organizat la Viena.

Sorin Oprescu a participat la Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena

Primarul General, Sorin Oprescu, se afla intr-o vizita oficiala in capitala Austriei, Viena, la invitatia omologului sau Michael Haupl, pentru a participa la Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene, se arata intr-un comunicat de presa resmis redactiei.

Operatorii telecom vor plati 682,1 milioane euro pentru licente.

Cosmote, Orange, RCSRDS, Vodafone si 2K Telecom vor plati 682,14 milioane euro pentru licentele telecom in frecventele de 800, 900, 1. 800 si 2. 600 MHz, suma fiind sub valoarea de pornire a licitatiei, de 726,8 milioane euro, potrivit Mediafax. Anuntul a fost facut luni de autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM. Defalcat, Vodafone Romania va plati 228,52 milioane euro, Orange Romania 227,14 milioane euro, Cosmote Romania 179,88 milioane euro, RCSRDS 40 milioane euro, iar .

Astra Asigurari a anuntat ca va aloca 10 milioane euro in urmatorii 5 ani in sponsorizarea echipei de fotbal Otelul Galati

Astra Asigurari a anuntat miercuri semnarea unui contract de sponsorizare cu echipa de fotbal Otelul Galati prin care va oferi o sustinere financiara de 10 milioane euro timp de cinci ani. In schimb, numele asiguratorului va fi promovat pe stadionul echipei din Galati, pe site-ul si publicatiile echipei si va fi prezent pe tricouri, iar jucatorii de la Otelul Galati vor profita de fiecare aparitie publica pentru a face reclama acestui brand, a mai precizat asiguratorul.

Romania participa cu 50 milioane euro la majorarea capitalului BEI

Tara noastra urmeaza sa contribuie cu 52,4 milioane euro la majorarea cu zece miliarde euro a capitalului subscris si varsat al Bancii Europene de Investitii BEI), se arata intr-un proiect de lege al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Marinescu, ANCOM: S-a vandut 85% din spectrul scos la licitatie, pentru care operatorii vor plati 682,13 milioane euro/Sunt premise pentru lansarea serviciilor LTE/4G in mediul urban in 2013

Licitatia de telefonie mobila a fost un succes, s-a vandut 85% din spectrul licitat, pentru care operatorii vor plati 682,13 milioane euro, a declarat luni, Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii de reglementare in Comunicatii ANCOM). Este un succes pentru ca am reusit sa crestem cu 77% cantitatea de spectru disponibila pentru comunicatii mobile, trei operatori Cosmote, RCSRDS si 2K Telecom) si-au asumat obligatia gazduirii MVNO operator mobil virtual) si s-au creat premise pentru lansarea comerciala a serviciilor LTE/4G in mediul urban din 2013 si in mediul rural din aprilie 2014. Se actualizeaza.

2 milioane euro, bagati intr-o linie de tramvai care nu a mai fost folosita de 8 ani, in Arad

Municipalitatea aradeana nu mai foloseste de opt ani o linie de tramvai care a fost inaugurata in 2004, printr-o investitie de doua milioane de euro din fonduri europene. Potrivit Mediafax, primaria spune ca.

Ponta: Daca Diaconescu va plati cei 45 milioane euro, ii vom acorda ca imprumut de salvgardare

Suma de 45 de milioane pentru pachetul majoritar de actiuni la Oltchim, daca va fi platita de Dan Diaconescu, va putea fi acordata sub forma de imprumut de salvgardare pentru o perioada de cel mult sase luni, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )