Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

B1 B1,
Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

Este vorba despre localitatile din Muntii Rodnei. Aici poti gasi peisaje care iti taie rasuflarea, iar ospitalitatea localnicilor si traditiile din zona te fac sa vrei sa descoperi natura pas cu pas. Cu. continuă pe B1

Primarul unei localitati din Romania ofera teren gratuit celor care vor sa construiasca pensiuni

In comuna Parva, aflata la poalele muntilor Rodnei, primarul pune la bataie 20 de hectare. Le da teren celor care vin cu bani si vor sa construiasca pensiuni si cabane.

Boala care a cuprins 144 de localitati din 23 de judete

Pesta porcina africana evolueaza in 144 de localitati din 23 de judete, cu un numar de 269 de focare dintre care 4 focare in exploatatii comerciale).

Un deputat din Romania a accidentat un barbat pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului

Un deputat din Romania a accidentat un barbat si apoi a dat bir cu fugitii. Despre cine e vorba, unde a avut loc incidentul si cum se simte victima? A fugit de la locul faptei! Un deputat a accidentat un barbat pe trecerea de pietoni Cei care taie si spanzura au uitat de moralitate, spirit .

Care sunt vedetele din Romania care au murit singure in casa. Iubite in public, abandonate in viata reala

Au trait in glorie si au murit singure, in propria casa. Multe vedete din Romania au sfarsit brusc, in liniste. Cristina Topescu, Gica Petrescu, Jean Constantin, Stela Popescu, Israela, Andrei Gheorghe sunt doar cativa. Vedetele din Romania care au murit singure in casa Trecerea in nefiinta a actorului Costin Marculescu51 de ani) a socat lumea .

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

Se lanseaza primul sistem national de rezervari pentru hotelurile din Romania

Hotelcon, unul dintre angrosistii turismului global, este alaturi de hotelierii din Romania prin ajustarea costurilor de distributie pe canale de profil a contentului si se implica activ in imbunatatirea produsului din sistem prin integrarea cat mai multor parteneri.

Cosmarul socant al unei romance din Marea Britanie. A ajuns in inchisoare pe motiv ca si-ar fi rapit copilul

O romanca plecata in Marea Britanie trece printr-un cosmar! Din noiembrie, Diana Bercuci sta in inchisoare acuzata ca si-ar fi rapit propriul copil pe care il are cu un cetatean englez.

P Scapa de Da si mie!, invata o meserie! - invatamantul dual din Sectorul 3, solutia pentru deficitul de forta de munca din Romania

Conform Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala in Sistem Dual, un milion de tineri cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani nu figureaza in nicio statistica, nefiind nici angajati, nici incadrati intr-un sistem de invatamant. Una din consecintele principale ale acestei situatii este deficitul foarte mare de forta de munca din tara noastra. 81% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in ocuparea posturilor vacante, conform unui Studiului ManpowerGroup. Potrivit angajatorilor, principalele cauze ale dificultatilor sunt numarul insuficient de candidati disponibili pe piata 41%), lipsa de cunostinte profesionale specifice asa-numitele hard skills) 22%) si lipsa experientei necesare pentru postul vizat 16%). De asemenea, Romania va avea un deficit de forta de munca de 1,1 milioane persoane in 2021, daca nu se iau masuri, sustin reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Un urias fake-news din Romania, demontat in aceasta seara

Un fake-news urias a fost rostogolit in Romania in ultimele zile.

Ce se intampla cu abonatii HBO Go din Romania, acum ca exista HBO Max

HBO Max a ajuns in atentia tuturor dupa ce-a retras filmul Pe aripile vantului, pentru moment. Dar, independent de decizia asta, in Romania avem HBO Go. Ce se va intampla cu acest serviciu de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )