Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primarul unui oras din Vaslui reclamat ca ar fi ucis caini comunitari, gasit nevinovat de ...

România Liberă România Liberă,
Primarul unui oras din Vaslui reclamat ca ar fi ucis caini comunitari, gasit nevinovat de ...

Primarul orasului vasluian Negresti, Vasile Voicu, reclamat de o fundatie pentru ocrotirea animalelor ca ar fi ucis caini comunitari, a fost gasit nevinovat de catre politisti in urma cercetarilor desfasurate de acestia in conditiile in care nu au fost identificati maidanezii care ar fi fost omorati, transmite Mediafax. Politistii vasluieni au dat solutia de neinceperea urmaririi penale in dosarul instrumentat pe numele primarului din Negresti, Vasile Voicu, in urma unei plangeri depuse de . continuă pe România Liberă

Primarul unui oras din Vaslui, reclamat ca ar fi ucis caini comunitari, gasit nevinovat de ...

Primarul orasului vasluian Negresti, Vasile Voicu, reclamat de o fundatie pentru ocrotirea animalelor ca ar fi ucis caini comunitari, a fost gasit nevinovat de catre politisti in urma cercetarilor desfasurate de acestia in conditiile in care nu au fost identificati maidanezii care ar fi fost omorati, transmite Mediafax. Politistii vasluieni au dat solutia de neinceperea urmaririi penale in dosarul instrumentat pe numele primarului din Negresti, Vasile Voicu, in urma unei plangeri depuse de .

Un primar din Vaslui acuzat ca ar fi ucis caini comunitari a fost gasit nevinovat

Primarul orasului vasluian Negresti, Vasile Voicu, reclamat de o fundatie pentru ocrotirea animalelor ca ar fi ucis caini comunitari, a fost gasit nevinovat de catre politisti in urma cercetarilor desfasurate de acestia, in conditiile in care nu au fost identificati maidanezii care ar fi fost omorati.

Steaua lui David, desenata in fata unui magazin din Miercurea Ciuc

Un locuitor din Miercurea Ciuc a sesizat ca in fata unui supermarket din municipiu a fost desenata cu vopsea alba, pe asfalt, Steaua lui David, alaturi de o sageata ce indica spre magazin. Semnatarul.

Un barbat a cazut de la etalul 17 al unui hotel din centrul Capitalei

Un barbat a cazut de la etalul 17 al unui hotel din centrul Bucurestiului. Barbatul a murit la impactul cu solul. Doua echipaje SMURD au ajuns la locul tragediei. Cadrele medicale au constatat decesul barbatului.

Un barbat a cazut de la etajul 17 al unui hotel din centrul Capitalei

Un barbat a cazut de la etajul 17 al unui hotel din centrul Bucurestiului. Barbatul a murit la impactul cu solul. Doua echipaje SMURD au ajuns la locul tragediei. Cadrele medicale au constatat decesul barbatului.

Accident spectaculos in timpul unui raliu din Olanda

Un accident spectaculos dar, din fericire, fara consecinte grave s-a produs in timpul unui raliu din Olanda. in timp ce rula cu 100 de kilometri la ora, soferul nu a reusit sa franeze la timp iar masina s-a.

Descoperirea surprinzatoare facuta de locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe a speriat locatarii unui bloc din Suceava. Animalul a fost gasit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Oamenii spun ca s-au gandit ca vulpea ar putea fi turbata, asa ca au sunat la.

CURAJ INCREDIBIL. Ce i-a spus un copil de patru ani unui terorist din Nairobi.

Un baietel britanic de patru ani, aflat in mall-ul din Kenya in timpul atacului armat, a dat dovada de un curaj uimitor in fata unui terorist inarmat, relateaza Daily Mail. In timp ce isi proteja mama impuscata in picior si sora in varsta de de sase ani, copilul i-a spus unuia dintre teroristi ca este un om foarte rau. Atacatorului i s-a facut mila de familie si, in mod incredibil, i-a cerut baietelului iertare si i-a oferit batoane de ciocolata. Te rog, iarta-ma, nu suntem monstri, i-ar .

Cum se prezinta Romania la unul dintre cele mai mari targuri de turism din lume: Standul nostru, cat cel al unui hotel din Grecia

Aflat in apropierea standurilor de prezentare a Greciei, Turciei si Ciprului, spatiul destinat Romaniei este de mici dimensiuni, aproximativ 20 mp, comparabil doar cu standul unui hotel din Grecia. Spatiul disponibil este prea mic. Am aflat abia.

Drama unui batran din Zalau. A stat aproape doi ani in lagarele din Germania, dar nu i se recunoaste statutul de prizonier de razboi

Un veteran de razboi din Zalau, in varsta de 93 de ani, NU primeste indemnizatie pentru ca nu are decoratie de razboi si statutul de prizonier, scriu jurnalistii de la Adevarul. Dumitru Hadade a stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )