Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primele cozi la sectiile de vot din strainatate: Romanii din Roma infrunta ploaia si stau la rand sa puna stampila pe prezidentiabilul preferat (FOTO)

B1 B1,
Primele cozi la sectiile de vot din strainatate: Romanii din Roma infrunta ploaia si stau la rand sa puna stampila pe prezidentiabilul preferat (FOTO)

Acum ca sectiile din strainatate de la alegerile pentru Presedintele Romaniei s-au deschis oficial, avem parte si de primele cozi. La Roma, pe o ploaie marunta, cetatenii romani isi asteapta randul sa. continuă pe B1

Primele cozi la alegerile din diaspora. Romanii stau la rand la Bruxelles, Roma si Berlin pentru a vota la prezidentiale

La ora 12. 00, la deschiderea oficiala a urnelor din diaspora, era formata deja coada in fata mai multor sectii de votare din orase europene precum Bruxelles, Berlin sau Roma. Potrivit datelor BEC, pana la ora 16. 00 n. red. : ora Romaniei) au votat deja 54. 673 de romani aflati in strainatate. Dintre acestia, aproximativ 25. 000 au votat prin corespondenta.

Alegeri prezidentiale 2019 - tot ce trebuie sa stii in strainatate, romanii pot vota incepand de vineri Harta sectiilor de votare din diaspora

Romanii merg duminica la vot pentru alegerea presedintelui, pentru un mandat de 5 ani. Pentru prima data, pentru a fi evitate cozile interminabile de la sectiile de votare din diaspora, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota, incepand de maine, 8 noiembrie, de la ora 12. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

Vineri - ultima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00, in timp ce astazi romanii din strainatate pot vota.

ALEGERI PREZIDENTIALE. AEP: La unele sectii de votare din strainatate, precum cele din Australia si Noua Zeelanda, votul incepe din noaptea de joi spre vineri

Alegerile pentru Presedintele Romaniei din anul 2019 au intrat in linie dreapta. Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca la unele sectii de votare din strainatate, precum cele din Australia.

Alegeri prezidentiale 2019 diaspora. Programul sectiilor de votare din strainatate in cele trei zile

Pentru a evita cozile la urne, romanii din strainatate pot vota timp de trei zile la alegerile prezidentiale. Ministerul de Extene a publicat programul si harta sectiilor de vot din strainatate. Alegatorii care la ora 21:00 se afla la sediul sectiei de votare, precum si cei care se afla la rand in afara sediului sectiei de votare pentru a intra in localul de vot pot sa isi exercite dreptul de vot.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )