Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele decizii pentru recalcularea pensiilor vor ajunge la oameni pana la Paste

Antena3 Antena3,
Primele decizii pentru recalcularea pensiilor vor ajunge la oameni pana la Paste

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat vineri, la Brasov, ca la intalnirea pe care a avut-o cu directorii caselor de pensii joi seara s-a stabilit un program si un colectiv de lucru pentru punerea in aplicare. continuă pe Antena3

PENSII RECALCULATE. Primele decizii pentru recalcularea pensiilor vor ajunge la oameni pana la Paste

PENSII RECALCULATE Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat vineri, la Brasov, ca la intalnirea pe care a avut-o cu directorii caselor de pensii joi seara s-a stabilit un program si un colectiv de lucru pentru.

DANCILA: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, la inceputul sedintei de Guvern de astazi, ca exista bani pentru marirea pensiilor si a salariilor. Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor, asa cum am dovedit ca am avut si anul trecut, a spus Dancila.

Budai, despre recalcularea pensiilor pentru grupele I si II de munca: zeci de mii de pensionari vor primi deciziile pana la Paste

Zeci de mii de pensionari vor primi, pana de Pasti, deciziile cu noile cuantumuri rezultate in urma recalcularii pentru grupele I si II de munca, restul urmand sa fie trimise pana la 30 septembrie, a declarat vineri ministrul Muncii, Marius Budai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )