Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primele declaratii ale Loredanei Grozea despre divort: Eu stiu ce... Nimeni nu se astepta la asta

B1 B1,
Primele declaratii ale Loredanei Grozea despre divort: Eu stiu ce... Nimeni nu se astepta la asta

Loredana Grozea a spulberat toate zvonurile despre asa zisa intentie de a divorta odata cu ultimele declaratii pe care le-a facut despre sotul sau. Artista si sotul ei Andrei au reusit cu brio sa tinanb. continuă pe B1

PRIMELE DECLARATII ale Loredanei Groza despre DIVORT! Nimeni NU se astepta la asta

Loredana Groza a spulberat toate zvonurile despre asa zisa intentie de a divorta odata cu ultimele declaratii pe care le-a facut despre sotul sau. Artista si sotul ei Andrei au reusit cu brio sa.

Black Friday in Romania: A fost facuta o plata din Costa Rica. Peste 86 de milioane de lei s-au tranzactionat in primele ore ale diminetii(VIDEO)

Peste 86 de milioane de lei au fost tranzactionate in primele ore ale diminetii de Black Friday, iar plati au fost facute atat din Romania, cat si din straniatatem inclusiv din Costa Rica. Anuntul a fost.

Primele concluzii ale accidentului in care si-a pierdut viata patronul lui Leicester

Presa engleza a dat publicitatii primele concluzii ale anchetei care vizeaza accidentul de elicopter in care si-a pierdut viata miliardarul Vichai Srivaddhanaprabha, la momentul respectiv patronul echipei Leicester City din Premier League.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )