Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

B1 B1,
Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

Finul interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti, a comentat interventia fortelor de ordine la priveghiul nasului sau. Ne-am speriat cand am vazut. continuă pe B1

Marcel Vela, despre inghesuiala de la priveghiul lui Emi Pian: S-au dat amenzi, dar Politia nu poate intra intr-o casa fara aprobarea celui care decide in zona penala (VIDEO)

Desfasurare de forte la casa lui Emi Pian, fostul sef al clanului Duduienilor, ucis in urma cu cateva zile. Politia si Jandarmeria a impanzit zona si au montat si garduri exact ca la un protest pentru a.

Politia Capitalei, declaratii de ultima ora dupa moartea interlopului Emi Pian

Politia Capitalei a organizat marti seara o conferinta de presa in urma incidentelor dintre clanuri, ce au avut loc in aceasta dimineata, in Capitala, in urma carora Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam si alti manelisti, la capataiul interlopului

Sute de oameni participa la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Dupa cum este obiceiul in randul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitati manelisti celebri care canta ore in sir.

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

Legaturile bolnavicioase dintre politicieni si interlopi. Cum a ajuns Emi Pian sa se cunoasca cu Liviu Dragnea

Emi Pian avea legaturi cu mai multe persoane influente din Romania, printre care si fostul lider PSD Liviu Dragnea, caruia i-a oferit protectie la infatisarile in fata instantei supreme de justitie. Mai mult, se pare ca cei doi au impartit, anul trecut, si aceeasi celula la Penitenciarul Rahova.

EXCLUSIV Imagini video cu nevasta lui Emi Pian langa sicriu. Gestul pe care l-au facut apropiatii cand au ridicat capacul cosciugului

Trupul neinsufletit al lui Emi Pian a ajuns acasa, in urletele de durere ale familiei si prietenilor sai. Sotia sa, Cristina, a fost la un pas sa lesine atunci cand si-a vazut partenerul de viata in sicriu. Ultima data cand l-a vazut in viata a fost luni seara, cand acesta a plecat cu afaceri in .

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )