Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa ce a castigat turneul de la Madrid

Antena3 Antena3,
Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa ce a castigat turneul de la Madrid

Succes urias pentru Simona Halep la turneul WTA de la Madrid. La scurt timp, dupa ce a primit trofeul din mainile Nadiei Comaneci, jucatoarea de tenis a transmis un mesaj emotionant. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

CTP despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, unde o va intalni azi pe slovaca Dominika Cibulkova.

CTP, despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, unde o va intalni azi pe slovaca Dominika Cibulkova.

Ascensiune fulminanta a Simonei Halep la Madrid: de la wild card la titlu

Simona Halep a reusit in trei ani sa ajunga de la o jucatoare invitata sa joace pe tabloul principal la Madrid la o jucatoare care a cucerit titlul la turneul din capitala Spaniei, turneu patronat de Ion Tiriac.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Primele masuri ale oamenilor legii

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )