Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primele detalii despre Lumia 1330: Este urmasul primului phablet de buget de la Microsoft si Nokia

Adevărul Adevărul,
Primele detalii despre Lumia 1330: Este urmasul primului phablet de buget de la Microsoft si Nokia

Microsoft pregateste deja dispozitivele anului viitor. Dupa un prim phablet la pret mic, acum pregateste actualizarea pentru el. Iata ce se stie despre Microsoft Lumia 1330. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre Lumia 1330 surprinse intr-un benchmark

Amatorii de phableturi cu Windows Phone vor fi bucurosi sa afle ca niste rezultate dintr-un benchmark au confirmat configuratia iminentului Lumia 1330. Cel mai mare smartphone la ora actuala preinstalat cu Windows Phone este Nokia Lumia 1320. Respectivul phablet are o configuratie decenta si a atras suficient de multi fani, avand in vedere popularitatea platformei, la scurt timp dupa lansare. incercand sa nu neglijeze utilizatorii care-si doresc telefoane cu ecrane generoase, Microsoft se pregateste sa lanseze un nou dispozitiv din [].

Noi detalii despre marea schimbare pentru WhatsApp: Cum vor fi apelurile vocale

WhatsApp e marea achizitie a Facebook din 2014, dar si un serviciu imens pentru mesagerie instant. Acum, urmeaza componenta de apeluri vocale si apar noi informatii despre aceasta. WhatsApp a crescut drept un inlocuitor pentru SMS-uri, si a devenit spaima operatorilor telecom, iar in 2015 ar putea deveni inlocuitorul minutelor nationale si internationale nelimitate prin functionalitatea de apeluri vocale. Principalul concurent ar fi Skype si ar fi cea mai mare schimbare pentru acest serviciu dupa achizitia de catre Facebook. Cea [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )