Libnet.ro
UNICEF

07:01

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Romania a inregistrat un deficit comercial de 2,6 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Romania a inregistrat un deficit comercial de 2,6 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei a crescut cu 170,8 milioane de euro in primele doua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pana la aproape 2,6 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate joi. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a scazut cu 4,6%

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a scazut in primele doua luni ale anului in curs cu 4,6%, comparativ cu perioada similara din 2019, la 892 de unitati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Digisport: Afacerea care prospera in Italia pe timp de pandemie. Crestere neasteptata in primele trei luni din 2020

Paradoxal, in timp ce economia intra in criza evidenta, exista un business care infloreste chiar in timpul pandemiei. in primele trei luni din 2020, in Italia s-au vandut 200. 000 de biciclete pentru indoor.

Ministerul Sanatatii: Peste 140.000 de cutii de Euthyrox au ajuns in Romania pe 31 martie. Medicamentul nu se gasea in farmacii de doua luni

122 de cutii de Euthyrox 100 mcg) au ajuns in depozitele din Romania pe 31 martie, iar 54. 240 de cutii au fost deja distribuite si pot fi gasite in farmacii, anunta Ministerul Sanatatii. Euthyrox, un medicament utilizat de pacientii cu afectiuni tiroidiene, a fost de negasit in farmaciile din Romania de cel putin doua luni.

Situatie dificila la Dacia: cat de mult a scazut in Germania

Primele trei luni din 2020 au fost atipice pentru toti producatorii auto. Dacia are insa un motiv in plus sa se ingrijoreze. Chiar si pe piata din Germania, mult diferita de cele din Italia.

Asociatia Delta Dunarii: 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina

Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii AMDTDD) sustine ca 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa, in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina acum.

Ordonanta militara 8 din 2020. Ce prevede cea mai lunga ordonanta militara de pana acum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa o noua ordonanta miitara, respectiv ordonanta cu numarul 8 din 2020, care prevede noi masuri luate de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca stocurile de echipamente acopera necesarul pentru una-doua luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a deeclarat in debutul sedintei de Guvern ca stocurile Unifarm si echipamentele sanitare pe care Romania le va primi in urmatoarele doua zile vor acoperi necesarul.

Doua regiuni din Romania sunt printre cele mai performante in agricultura, la nivelul UE

Conform datelor publicate de Eurostat, doua dintre judetele Romaniei sunt printre regiunile din UE c.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 229. Ultimele victime, doua femei din Vrancea si Bucuresti

Epidemia de coronavirus a mai facut doua victime in Romania. Este vorba despre o femeie de 48 de ani din judetul Vrancea si una de 64 de ani din Bucuresti. Ambele aveau conditii medicale preexistente. Prima a.

GELU DIACONU: Deficitul de 7% din 2020 - imposibil de finantat in lipsa unui acord cu FMI

Aurelian Dochia: intregul sistem fiscal va trebui revizuit, dupa epidemie intregul sistem fiscal va trebui revizuit, dupa ce se va termina perioada pandemiei de Coronavirus, este de parere analistul financiar Aurelian Dochia, care nu s-a aratat surprins de cifrele avansate luni de ministrul Finantelor Florin Citu, dupa ce a prezentat, in prima lectura, in sedinta de Guvern, textul rectificarii bugetare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )