Libnet.ro
UNICEF

20:45

Primele imagini ale scandalului din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele imagini ale scandalului din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Doi protestatari sustin ca au fost loviti de o masina care iesea din curtea Parlamentului. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Dosar de cercetare penala in cazul incidentului de miercuri seara din fata Parlamentului, in care au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea, aflat la volanul masinii sale, si doi protestari

Politia Capitalei a anuntat joi dimineata, intr-un comunicat, ca a intocmit un dosar de cercetare penala, care va fi inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma incidentului petrecut, miercuri seara, in apropierea Palatului Parlamentului, in care au fost implicati doi pietoni si un conducator auto care iesea din zona Parlamentului. In incident au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea si doi manifestanti aflati in fata cladirii Parlamentului, care participau la protestul de miercuri seara impotriva legilor justitiei. Terea si protestatarii si-au adus acuze reciproc: doi protestatari sustin ca au fost lovit de masina condusa de parlamentar, in timp ce deputatul PSD sustine, la randul sau, ca acestia i-au lovit masina.

Ce spune un protestatar despre incidentul din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei doi protestatari au fost implicati intr-un incident cu deputatul Ioan Terea, la protestul de miercuri seara, sustine ca parlamentarul l-a lovit cu masina, un alt.

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si sabia cu care omul legii a fost taiat - VIDEO

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si fotografii de la locul agresiunii au fost prezentate, marti, la Antena 3. Barbatula fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat,.

VIDEO Primele imagini ale ciocnirii dintre masina unui parlamentar PSD si protestatarii de la Parlament

Dupa ce procurorii au anuntat ca au deschis dosar de urmarire penala din culpa pe numele deputatului PSD de Sibiu, Ioan Terea, reprezentantii USR au facut publica o filmare a momentului in care parlamentarul este oprit in fata trecerii de pietoni de catre protestatari.

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti - VIDEO

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si fotografii de la locul agresiunii au fost prezentate, marti, la Antena 3. Barbatula fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat,.

Fotografia care a devenit virala dupa protestele din fata Parlamentului

Miercuri seara, cand protestele fata de legile justitiei au fost reluate, chiar daca oamenii anuntasera ca nu vor mai iesi cateva zile in strada, in semn de respect pentru moartea Regelui Mihai, a avut loc Gala Premiilor Elle Style Awards 2017, iar fotograful Catalin Georgescu a surprins o imagine cu modelul Stefania Ivanescu, care a devenit virala in scurt timp.

VIDEO Deputatul care a lovit cu masina doi protestatari in fata Parlamentului, acuzat de vatamare corporala. Imagini cu incidentul de pe trecerea de pietoni

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului. Dosarul va fi inaintat Parchetului General. Acestia acuza ca au fost loviti cu masina, iar unul dintre ei a solicitat sa fie dus la spital, acuzand dureri la un brat. Terea afirma ca cei doi s-au aruncat pur si simplu in fata masinii.

PRIMELE IMAGINI cu interlopul care L-A ATACAT pe politistul sucevean: Omul legii se afla in stare foarte GRAVA (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu interlopul care l-a atacat cu o sabie pe un politist din Suceava. De asemenea au fost publicate imagini cu arma cu care a fost atacat omul legii, informeaza B1 TV. Primele.

Au aparut primele imagini cu bataia incasata de Sumudica. A fost antrenorul agresat sau a jucat teatru? (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu incaierarea generala care a avut loc dupa meciul Alaynaspor - Kayserispor. Acestea, insa, nu arata ca antrenorul Marius Sumudica a fost batut si s-a ales cu nasul.

Protest in fata Parlamentului impotriva modificarii legilor justitiei

ACTUALIZARE 20:46 Dupa ce au blocat circulatia rutiera pe artera dintre Parcul Izvor si Palatul Parlamentului, protestatarii au revenit pe trotuar, astfel incat traficul a fost reluat. *ACTUALIZARE 20:20 Aproximativ 500 de persoane protesteaza la acest moment in fata Parlamentului. *ACTUALIZARE 19:53 Peste 200 de persoane sunt acum in fata Palatului Parlamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )