Libnet.ro
UNICEF

09:31

Primele imagini cu atacul armat de la casa de amanet din Capitala

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu atacul armat de la casa de amanet din Capitala

Primele imagini cu atacul armat de la casa de amanet din Capitala au fost difuzate, in aceasta dimineata, la Antena 3. continuă pe Antena3

Un barbat cu cagula a incercat sa jefuiasca o casa de amanet din Capitala

Un barbat cu cagula a incercat sa jefuiasca o casa de amanet din Capitala, vineri seara, atacatorul fiind imobilizat de cateva persoane din zona si predat politistilor, scrie Mediafax.

Autorul atacului armat de la casa de amanet din Capitala a fost prins. Victima sa a ajuns la spital, dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului (VIDEO)

Autorul atacului armat de la o casa de amanet din Capitala a fost retinut de politisti! Casiera unei case de amanet a fost atacata, la ora inchiderii, de un individ cu cagula, inarmat cu un pistol, relateaza B1.

Tentativa de jaf la o casa de amanet din Capitala. Un barbat a atacat casiera cu o arma

Vineri seara, in jurul orei 20. 00, prin apel 112 a fost anuntat un incident in zona Piata Iancului din Capitala, in fata unei case de amanet.

NEWS ALERT. Jaf esuat la o casa de amanet din Capitala. Atacatorul a fost retinut

Un barbat care a atacat o casiera a unei case de amanet din zona Piata Iancului, amenintand-o cu o a.

Agresorul care a atacat cu arma casiera de la o casa de amanet din Capitala a fost retinut

Barbatul care a atacat cu arma casiera de la o casa de amanet din Capitala a fost retinut in aceasta dimineata, la mai putin de 24 de ore de la jaf.

Pe ce cheltuie banii Alina Chivulescu. Actrita si Dan Chisu, extravaganta intr-un mall din Capitala

Alina Chivulescu este o actrita superba si, desi multi o stiu drept o fata simpla de La bloc, fanii celebrului serial TV inca identificand-o cu acesta, obrazul subtire tot cu cheltuiala se tine. Pentru curiosii care se intreaba pe ce da artista banii, ei bine, aceasta a fost surprinsa, alaturi de sotul ei, Dan Chisu, .

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )