Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Antena3 Antena3,
Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani. continuă pe Antena3

Faze tari: Cioclovina 1, dovada celei mai vechi crime de pe teritoriul romanesc, confirmata. Este si una dintre primele omucideri din istorie; Motivul emotionant pentru care un hot a refuzat sa fuga cu banii gasiti in casa de marcat; Politicianul pacalit

Secretul sumbru al celui mai frumos lac din Rusia. Ce risca cei care inoata in el. Apele turcoaz au devenit ca un magnet pentru turistii care ar face orice pentru a obtine o poza perfecta. Fisura masiva, vizibila din spatiu, in urma cutremurului din California. Imagini din satelit, furnizate recent de Planet Labs postului american de televiziune CNN, arata ca in zona apropiata.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Primele imagini cu noul Sandero

Au aparut primele imagini cu noul Sandero, comercializat in afara Europei sub brand-ul Renault. Masina nu seamana deloc cu ceea cevedem la ora actuala, pe soselele Europei.

Cei doi arbori fotovoltaici, instalati in Capitala

Cei doi arborii fotovoltaici, donatie a municipalitatii din partea Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, sunt instalati in Capitala, pe Bulevardul Mircea cel Batran si Bulevardul Grigore Vieru.

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

Juncker l-a felicitat pe Kyriakos Mitsotakis pentru victoria categorica in alegerile din Grecia

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat duminica seara pe Kyriakos Mitsotakis, pentru victoria partidului sau, Noua Democratie, in alegerile legislative din Grecia, scrie Mediafax, citand publicatia Naftemporiki.

Imagini din casa in care locuieste Elena Udrea acum. O vila de lux in Corbeanca, detinuta de iubitul ei

Elena Udrea s-a intors in Romania, dupa un an si jumatate de la fuga sa in Costa Rica. Fostul ministru al Turismului locuieste acum intr-o vila de lux pe care iubitul ei o detine in Corbeanca si pe care a scos-o la vanzare in urma cu cateva luni. Elena Udrea locuieste intr-o vila de lux .

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model .

Caru cu vedete: Adelina Pestritu va avea sase domnisoare de onoare la nunta, printre care si cateva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasa; Primele imagini cu Brigitte in rochie de mireasa. Florin Pastrama a fost si el la patru ace

Ce face Mircea Radu de cand nu mai e la tv. Copiii ii umplu sufletul de bucurie. Mircea Radu 50 de ani) a fost rasfatatul televiziunii in anii 2001-2010, cand prezenta lacrimogena emisiune Din dragoste. Ultima sa aparitie. Bianca Dragusanu, primele declaratii despre incidentul de la mare. Ce spune vedeta dupa ce a fost oprita de politistii antidrog. Acest baiat, care imi este doar.

Carambol cu sase masini in Olt. Un mort si 18 raniti. Primele imagini de la locul accidentului - VIDEO

Un accident rutier in care au fost implicate sase vehicule, printre care si un microbuz, a avut loc in uma cu putina vreme in localitatea Priseaca, in judetul Olt. Din informatiile preliminare, accidentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )