Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primele imagini din vacanta Simonei Halep! Ce ii face sportiva iubitului in Maldive: il chinuieste zilnic pe Toni

Playtech Playtech,
Primele imagini din vacanta Simonei Halep! Ce ii face sportiva iubitului in Maldive: il chinuieste zilnic pe Toni

Fanii Simonei Halep au asteptat cu sufletul la gura imagini din vacanta celei mai iubite tenismene romane din toate timpurile. Odata cu incheierea oficiala a Turneul Campioanelor desfasurat la inceputul acestei luni, la Shenzen, China, s-a terminat oficial si incheierea sezonului 2019 pentru jucatoarea din Constanta, in varsta de 28 de ani. Simona Halep a . continuă pe Playtech

Atac fara precedent la adresa Simonei Halep: Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi. Mesaj dur pentru sportiva

Simona Halep a primit o replica dura dupa ce si-a exprimat sustinerea fata de Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis FRT). Conrtacandidatul lui Tiriac, Marius Vecerdea, o acuza pe Simona ca a devenit victima pesedismului si ca a fost folosita intr-un mod josnic pentru a-l ataca. Simona Halep, atacata de contracandidatul lui Ion .

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta. Ce au observat fanii care s-au uitat cu atentie la ea

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta, pe care sportiva a postat-o pe retelele sociale a starnit reactii din partea celor care ii urmaresc si activitatea din mediul online a acesteia, nu doar pe cea din terenul de tenis. Ce au observat fanii in ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta Mandrii de tine, romanca .

Digisport: Atac fara precedent la adresa Simonei Halep: Te inteleg si te tratez cu compasiune!

Demersul Simonei Halep de a-l sustine pe Ion Tiriac la presedintia Federatiei Romane de Tenis printr-un comunicat postat recent pe social media a iscat controverse. Marius Vecerdea 45 de ani), contracandidatul lui Tiriac la sefia FRT, a postat, la randu-i, un mesaj si nu s-a sfiit chiar sa o ironizeze pe Simona.

Primele imagini cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel si copiii, dupa eliberarea fostului sef de la Dinamo

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, miercuri, dupa ce si-a ispasit fractia din pedepsele primite in dosarul transferurilor din fotbal si in cel cu privire la retrocedarile ilegale de plaje si terenuri in Mamaia. Fostul actionar al lui Dinamo s-a intors acasa la sotie si copii. Valentina Pelinel a facut mai multe .

Primele imagini cu Andra la TV. Cum arata sotia lui Maruta acum 18 ani. Galerie FOTO

Andra, pe numele sau complet Alexandra Irina Maruta s-a nascutla23 august1986,Campia Turzii. Este o vedeta de televiziunesicantareataromana demuzica pop, siR&B. Primul sau disc single, Andrail lanseaza in anul 2001, la doar 14 ani, mentinandu-se pe primele locuri de la debut pana in prezent, in cadrulRomanian Top 100. Primul album, intitulat chiar Andra. Primul single extras de .

FOTO Andreescu se antreneaza cu o tipa supersexy: Primele imagini cu Bianca si instructoarea ei de fitness

Bianca Andreescu 5 WTA) s-a accidentat la capatul unui sezon extrem de incarcat, insa e pe maini bune in tentativa de a-si reveni din punct de vedere fizic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )