Libnet.ro
UNICEF

13:45

Primele imagini cu Florin Salam, dupa ce a fost batut de un interlop (FOTO)

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Florin Salam, dupa ce a fost batut de un interlop (FOTO)

Desi a anuntat ca se retrage, dupa ce a fost batut de un interlop la Milano, Florin Salam s-a razgandit. Manelistul si-a anuntat fanii ca va sustine un nou recital, intr-un club din Milano. in plus,. continuă pe Antena3

MACEL in lumea manelelor! Primele imagini cu FLORIN SALAM dupa ce a fost BATUT! Vestile nu sunt deloc BUNE! Fanii sunt devastati

Florin Salam a publicat un clip video pe retelele de socializare dupa scandalul din Italia in urma caruia manelistul a fost agresat. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine. Dintr-o greseala a cuiva, nu.

Scandal urias. Florin Salam a fost batut si ar fi fost rapit de la o nunta din Milano

Florin Salam a fost batut si rapit de la o petrecere din Italia si nimeni nu mai stie nimic de el. Cel supranumit Regele manelelor ar fi disparut, pur si simplu, in Milano, dupa ce un recital la o.

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

VIDEO Florin Salam a fost batut la o petrecere din Italia. Un apropiat sustine si ca manelistul ar fi fost rapit

Cantaretul de manele Florin Salam 39 de ani) a fost batut in timpul unei petreceri din Italia la care canta. Momentul a fost filmat de unul dintre invitati, iar un prieten al manelistului sustine ca acesta ar fi fost rapit dupa altercatie.

Florin Salam BATUT MAR in Italia: Momentul in care manelistul este lovit la o nunta a fost FILMAT (VIDEO)

Manelistul Florin Salam a fost batut in noaptea de sambata spre duminica, in timpul unei nunti desfasurate la Milano. Lautarul canta in momentul in care unul dintre invitati l-a lovit cu pumnul i.

S-a TERMINAT! Anunt DEVASTATOR din partea lui Florin Salam. Fanii sunt SOCATI

Declaratie socanta, facuta de Florin Salam dupa ce ar fi fost rapit in Italia. Manelistul a spus ca aceasta a fost ultima cantare din viata sa deoarece vrea sa ajunga la familia sa in.

Un adolescent din Pitesti s-a apucat de box dupa ce a fost batut si a ajuns acum vicecampion european. A venit prima data la sala in urma cu trei ani jumatate

Adrian Preda 15 ani) s-a apucat de box dupa ce a fost batut, iar munca, pasiunea si talentul i-au adus performante. La mijlocul lunii octombrie a fost incoronat vicecampion european la juniori.

Interlopul care l-a batut pe Florin Salam isi cere scuze: imi pare rau. Am fost drogat. N-am stiut de capul meu

Interlopul care l-a batut pe Florin Salam a postat pe Facebook un clip video, prin care isi cere scuze pentru scandalul provocat la nunta de la Milano. Barbatul, poreclit Lower Stan, i-a cerut scuze lui Florin.

Caru' cu vedete: Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta: Asta a fost ultima cntare; Cntareata Sinad O'Connor s-a convertit la islam si si-a schimbat numele; Cum a fost fotografiata Antonia, dupa ce s-a spus ca se desparte de A

Cum a fost ceruta in casatorie Dana Rogoz. Stia ca merge la sigur. Dana Rogoz si-a amintit cum a fost momentul in care a fost ceruta in casatorie. Brigitte a facut poteca la medicul estetician: Am in fata o plasa cu 100 de fire. Dupa ce a implinit 40 de ani, Brigitte a decis sa isi conserve.

Interlopul care l-a BATUT pe Florin Salam era drogat! Barbatul i-a cerut SCUZE artistului (VIDEO)

Lower Stan, interlopul care l-a batut pe Florin Salam si-a cerut scuze public pentru gestul sau necugetat. Barbatul a postat un clip video pe contul sau de socializare, prin care isi cere scuze artistului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )