Libnet.ro
UNICEF

16:15

PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea dupa condamnare: Fostul sef PSD, dus cu duba la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia in anulare la condamnarea din dosarul angajarilor fictive (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea dupa condamnare: Fostul sef PSD, dus cu duba la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia in anulare la condamnarea din dosarul angajarilor fictive (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat pentru data de 10 decembrie. Judecatorii au acceptat cererea lui Liviu Dragnea de stabilire a unui nou termen in proces, seful PSD sustinand ca a facut aceasta so. continuă pe B1

Primele imagini cu Liviu Dragnea, dupa 5 luni de inchisoare. Cum arata fostul lider PSD VIDEO+FOTO

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fostul lider al PSD a depus o contestatie in anulare la condamanrea primita in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a ajuns in instanta cu catusele la maini si a zambit .

Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape sase luni de inchisoare. Detaliul care a socat pe toata lumea - VIDEO

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor,a fost adus marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Antena 3 a prezentat detaliile intalnirii lui Liviu Dragnea cu.

Firea a analizat noul look al lui Dragnea, dupa ce acesta a scapat de mustata (VIDEO)

Lui Liviu Dragnea ii sta bine fara mustata, a sustinut Gabriela Firea dupa ce fostul sef PSD s-a prezentat marti, la Instanta Suprema, cu un look nou. Dragnea a fost scos marti din Penitenciarul Rahova s.

Liviu Dragnea A RENUNTAT la MUSTATA! Cum a ajuns sa arate fostul lider al PSD, dupa 6 LUNI de iNCHISOARE (VIDEO)

Liviu Dragnea a adus, in aceasta dimineata, cu duba la Curtea Suprema. Fostul sef PSD a fost vazut, acum, pentru prima data dupa ce a fost incercerat la finalul lunii mai. in imagini se poate.

VIDEO Liviu Dragnea, a doua iesire din penitenciar. A fost dus cu duba la instanta suprema, unde cere anularea deciziei de condamnare la inchisoare Fostul lider PSD a renuntat la mustata

Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, a fost scos din inchisoare, marti dimineata, si dus la instanta suprema, care judeca o contestatie a fostului lider PSD. Este vorba de o cale extraordinara prin care Dragnea a atacat decizia definitiva de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Imaginile difuzate de televiziunile de stiri arata ca acesta si-a ras mustata.

in ce conditii ar putea fi eliberat Liviu Dragnea. Fostul sef PSD a cerut in instanta anularea pedepsei pe care o executa

Liviu Dragnea a ceurut in instanta anularea pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD a fost scos din Penitenciarul Rahova cu o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru .

Dragnea, fara mustata in prima aparitie publica, la 6 luni de la condamnare: fostul lider PSD a cerut eliberarea din inchisoare

ICCJ judeca marti contestatia in anulare depusa de fostul lider PSD Liviu Dragnea si de Olguta Segu si Floarea Alesu in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. in legatura cu condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in acest dosar, Liviu Dragnea a depus si recurs in casatie.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si fostul sef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum si vor ajunge la spital.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )