Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primele imagini cu noua casa a Danei Rogoz. Actrita, alaturi de sotul ei si cei 2 copii ai lor s-au mutat in rulota, in curtea din Viscri (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Primele imagini cu noua casa a Danei Rogoz. Actrita, alaturi de sotul ei si cei 2 copii ai lor s-au mutat in rulota, in curtea din Viscri (GALERIE FOTO)

Dana Rogoz si sotul ei, Radu Dragomir au devenit de curand proprietarii unei case situate in Transilvania. Actrita a publicat luni dimineata primele imagini cu casuta in stil sasesc de la Viscri, pe care. continuă pe B1

FOTO Bogdan Vladau si Gina Chirila, primele imagini de la botezul fetitei

Weekendul trecut a fost plin de emotie pentru Bogdan Vladau si Gina Chirila. Tinerii parinti au crestinat-o pe micuta lor, Katia. Primele imagini de la botezul copilei. Bogdan Vladau si Gina Chirila si-au crestinat fetita. Primele imagini de la botez Gina Chirila isi dorea sa devina mama inca de acum 6 ani, cand declara, intr-un .

Economist: Programul Noua Casa este nociv. Castiga dezvoltatorii si statul, pierde consumatorul

Programul Noua Casa care va inlocui programul Prima Casa este foarte nociv si un mar otravit, deoarece va creste artificial preturile imobiliare, va avantaja dezvoltatorii, intermediarii si statul, in timp ce va dezavantaja consumatorii, este de parere Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

Preturile apartamentelor vor creste daca se aplica Noua casa, avertizeaza Dan Bucsa, economist-sef la UniCredit Bank Londra

Majorarea plafonului pentru creditele pentru achizitia de locuinte noi de la 70. 000 de euro, la cel putin 140. 000 de euro, prin noul program Noua casa, ar putea duce la cresterea preturilor locuintelor. Dan Bucsa, economist-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra este sigur de acest lucru.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )