Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali

A fost sarbatoare mare in familia Becali. Fiica cea mare a patronului de la FCSB s-a casatorit cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai Mincu. Mirii au ales ca petrecerea, de dupa cununie, sa se desfasoare. continuă pe Antena3

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Primele imagini cu autorul atacului armat de la sinagoga din Germania (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu autorul atacului din Germania, soldat cu doi morti. Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal in apropiere de o sinagoga din orasul Halle, din.

Imagini de la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin: modelul a purtat o rochie de mireasa deosebita si un voal de 3 metri

Cantaretul canadian Justin Bieber 25 de ani) si modelul Hailey Baldwin 22 de ani) au publicat primele imagini oficiale de la nunta lor, care a avut loc pe 30 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )