Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele imagini de la petrecerea de de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

B1 B1,
Primele imagini de la petrecerea de de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel. continuă pe B1

Primele imagini de la petrecerea de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Primele IMAGINI de la NUNTA lui Dragnea Jr.: Cum a aparut TATA SOCRU la cununia civila (FOTO)

Jurnalistii de la stiripesurse. ro au publicat primele imagini de la cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea. in aceste imagini pe langa proaspetii miri apare si Liviu Dragnea alaturi de iubita sa, Irina.

E bucurie mare in familia Andreei Mantea! Primele imagini cu noul cuplu!

Andreea Mantea a dat vestea azi. Dragostea a ingtrat, din nou, in familia ei. Vedeta a dat vestea pe o retea de socializare, unde a publicat si primele imagini. Citeste continuarea.

Ce le-au transmis protestatarii de la NUNTA lui Dragnea Jr. invitatilor de la FARAONICUL eveniment

Cativa protestatari care au venit la Palatul Snagov, unde are loc petrecerea de la nunta fiului lui Liviu Dragnea, au incercat sa strice atmosfera cu mai multe mesaje indreptate impotriva PSD si a lui Liviu.

Primele INCIDENTE de la nunta lui Dragnea Jr.! Au aparut PROTESTATARII: CASA cu GRATII pentru TATA SOCRU

Protestatarii au reusit pana la urma sa isi faca aparitia la nunta fiului lui Liviu Dragnea in ciuda faptului ca biserica in care are loc ceremonia religioasa a fost schimbata in ultima.

Primele INCIDENTE de la nunta lui Dragnea Jr.! Au aparut PROTESTATARII: CASA cu GRATII pentru TATA SOCRU (VIDEO)

Protestatarii au reusit pana la urma sa isi faca aparitia la nunta fiului lui Liviu Dragnea in ciuda faptului ca biserica in care are loc ceremonia religioasa a fost schimbata in ultima.

Cat costa si ce contine MENIUL de la NUNTA lui Dragnea Jr. (FOTO)

S-a aflat cu ce sunt serviti invitatii de la nunta anului. Meniul de la nunta fiului lui Liviu Dragnea este in valoare de 110 euro de persoana. Aperitivele constau in file de somon afumat pe blinii cu so.

BUFET pe MARGINEA DRUMULUI la nunta lui Dragnea Jr. Ce bucate se afla in farfuriile de la eveniment (FOTO)

Liviu Dragnea a incercat sa se ocupe de toate detaliile nuntii fiului sau. Stiind ca va fi inghesuiala la nunta anului pe drumul care duce spre Palatul Snagov, liderul PSD a aranjat un bufet, in special.

S-a aflat cine canta la nunta lui Dragnea Jr.: Nume grele platite ca sa anime atmosfera (FOTO)

Marcel Pavel si Calin Geambasu sunt doi dintre artistii care vor canta duminica seara la Palatul Snagov la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cei doi au fost fotografiati in timp ce ajungea la eveniment. Sute.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )