Libnet.ro
UNICEF

11:30

n primele 3 luni din acest an am avut peste 58.000 de joburi neocupate n economie. Vezi n ce domenii vor aparea joburi noi si unde vor disparea n urmatorii 10 ani (studiu)

Hotnews Hotnews,
 n primele 3 luni din acest an am avut peste 58.000 de joburi neocupate n economie. Vezi n ce domenii vor aparea joburi noi si unde vor disparea n urmatorii 10 ani (studiu)

Numarul mediu al locurilor de munca vacante din primele 3 luni ale acestui an a fost de 58. 400 cu circa 3700 mai multe decat in trimestrul anterior), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Un job vacant apare fie atunci cand te pensionezi, iar angajatorul tau isi cauta un om care sa te inlocuiasca, fie cand iti dai demisia sau esti concediat) sau cand firma la care lucrezi se dezvolta si are nevoie de noi salariati. Crearea de locuri de munca poate fi privita ca numarul total de locuri de munca generate de firme private sau de Stat), la care adunam cele aparute in administratia publica si pe cele adaugate de noile firme intrate in piata. continuă pe Hotnews

Vnzarile de autoturisme ecologice noi au crescut cu 83,02% n primele patru luni din 2018

Vanzarile de autoturisme ecologice noi au crescut cu 83,02% in primele patru luni din 2018, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, pana la 1. 003 unitati, de la 548 de unitati cat se consemnasera in 2017, reiese din statistica Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), consultata de Agerpres.

Vanzarile de autoturisme ecologice noi au crescut cu 83,02%, in primele patru luni din 2018

Vanzarile de autoturisme ecologice noi au crescut cu 83,02%, in primele patru luni din 2018, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, pana la 1. 003 unitati, de la 548 de unitati, cat se consemnasera in 2017, reiese din statistica Asociatiei.

Directorul DSVSA Bucuresti, despre cazul copilului decedat dupa ce ar fi mncat shaorma: Primele rezultate din probele alimentare prelevate sunt negative

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la unitatea respectiva nu s-au gasit deficiente atat de grave care sa conduca la o situatie de genul acesta, a declarat sambata, pentru Agerpres, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )