Libnet.ro
UNICEF

11:31

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda au fost confiscate de politistii de frontiera in primele noua luni ale acestui an, valoarea acestora depasind 35 de milioane de lei. Totodata, au fost confiscate peste trei tone de tutun si peste 500 de kilograme de tutun de narghilea. continuă pe Ziarul Bursa

AJUNS LA 26,97 MILIARDE LEI, IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut de la 1,77% la 2,6% din PIB

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, in conditiile in care anul trecut deficitul se situa la 1,77% din PIB, iar in 2017 era de doar 0,81% din PIB, pentru primele noua luni ale anului.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: OMV Petrom - crestere cu numai 3% a profitului net

Cu toate ca vanzarile au urcat cu 9,7%, profitabilitatea s-a prabusit cu 44%, in trimestrul al treilea al anului OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a raportat, pentru primele noua luni ale anului curent, un profit net la nivel consolidat de 2,76 miliarde de lei, cu circa 3,5% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, informeaza compania printr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

REZULTATE FINANCIARE: BCR, profit net in scadere cu 65,6% in primele noua luni ale anului

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat un profit net de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele noua luni din 2019, in scadere cu 65,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a constituirii unui provizion exceptional in al doilea trimestru din 2019, legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Bugetul incheie primele noua luni cu un deficit de 27 miliarde lei, 2,6% din PIB

Deficitul bugetar in primele noua luni ale acestui an s-a ridicat la 27 miliarde de lei, respectiv 2,6% din Produsul Intern Brut PIB).

Dezastrul lasat de Guvernul PSD: Deficit bugetar urias dupa primele noua luni ale anului. Romania se apropie de limita maxima acceptata de UE

Deficitul bugetar dupa primele noua luni ale anului este de 2,6%, cu doar 0,4 puncte procentuale sub limita maxima acceptata la nivelul Uniunii Europene, arata Ministerul Finantelor, in executia.

Guvernul PSD pleaca lasand in spate un deficit bugetar de 2,6% pentru primele 9 luni ale anului

Ministerul Finantelor Publice a publicat astazi, 30 octombrie, un raport cu privire la bugetul general consolidat pentru perioada ianuarie - septembrie a acestui an. Conform cifrelor consultate, guvernul PSD condus de catre Viorica Dancila a lasat un.

Erste Group a inregistrat o usoara scadere a profitului net in primele noua luni

Grupul financiar austriac Erste Group, din care face parte si BCR, a anuntat, astazi, ca a inregistrat un profit net de 1,223 miliarde euro in primele 9 luni, in scadere cu 5,3 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile cresterii creditarii cu 5,7% de la inceputul anului.

CU 65,6% MAI MIC, LA NOUA LUNI Cadere abrupta a profitului BCR, pana la 348,8 milioane lei

Profitul net al BCR a scazut cu 65,6%, in primele noua luni ale acestui an fata de aceeasi perioada de anul trecut, pana la 348,8 milioane lei 73,6 milioane de euro). Potrivit reprezentantilor bancii, deprecierea rezultatelor financiare ale institutiei de credit vin ca urmare a constituirii unui provizion exceptional in cel de-al doilea trimestru din 2019, legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a cos-turilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business.

Mostenirea lui Teodorovici pentru Guvernul Orban: deficit bugetar de 2,6%, la noua luni, cu peste un procent mai mare decat anul trecut Datele Ministerului Finantelor

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative anuntate de Ministerul Finantelor, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, cu aproape un punct procentual mai mare decat anul trecut cand era de 1,77%.

Dezastrul lasat de Guvernul PSD: Deficit bugetar urias dupa primele noua luni ale anului. Romania se apropie de limita maxima acceptata de UE

Deficitul bugetar al primelornoua luni ale anului este de 2,6%, cu doar 0,4 puncte procentuale sub limita maxima acceptata la nivelul Uniunii Europene,potrivit datelorexecutieibugetare,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )