Libnet.ro
UNICEF

10:15

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 180 de milioane de lei, similara afacerilor obtinute in primele noua luni din 2019, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI CEC Bank a inregistrat un profit net de 274,2 milioane de lei

CEC Bank a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 274,2 milioane de lei, conform unui comunicat trimis redactiei.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un apartament?

Contextul pandemiei nu a afectat apetitul romanilor pentru achizitia de noi locuinte, insa a adus modificari in ceea ce priveste alegerile pe care acestia le fac. Lucrarile in constructii au crescut cu 17,6% in primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele unui studiu furnizate de Institutul National de Statistica. Cumparatorii nu doar ca se informeaza mai riguros, dar se observa o crestere a cererii pentru spatii mai mari, cu terase sau spatii comune de petrecere a timpului liber cat mai variate. Semnalele din piata determina dezvoltatorii din sectorul rezidential sa ofere solutii de locuire adaptate cererii cumparatorilor in acest nou context.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )