Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Playtech Playtech,
Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt . continuă pe Playtech

Dancila: Parlamentarii PSD nu vor fi in sala in momentul in care trebuie sa voteze noul Guvern. Cei care vor fi in sala nu vor mai fi membri PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca parlamentarii partidului nu vor fi in Parlament in momentul cand este votul de investitura pentru noul Guvern si a precizat ca cei care vor fi in sala, nu vor mai face parte din randul social-democratilor. Dancila spune ca este obligatia celor care doresc acum sa intre la guvernare sa asigure cvorumul si ca PSD nu va gira acest guvern prin prezenta parlamentarilor in sala.

Ce va face noul guvern cu pensiile si salariile romanilor

Pana la finalul anului noul Guvern trebuie sa decida daca va creste salariul minim pe economie. Vor urma negocieri cu patronatele si sindicatele. Cei din coalitia PSD- ALDE promiteau, prin programul lor.

Ludovic Orban continua seria negocierilor inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )