Libnet.ro
UNICEF

10:30

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Numarul de portari in retelele Digi a crescut cu 37%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Numarul de portari in retelele Digi a crescut cu 37%

Numarul de portari in retelele Digi a crescut cu 37% in primele patru luni din 2019, fata de aceeasi perioada din anul anterior, pana la 124. 755, reiese din datele operatorului telecom, publicate astazi, pe baza informatiilor comunicate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), prin intermediul site-ului portabilitate. ro. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ACESTUI AN: Valoarea castigurilor acordate de Loteria Romana a depasit 71 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in primele patru luni din acest an, peste 2,163 milioane de castiguri, in valoare totala de peste 71,35 milioane de euro.

Dupa patru luni de asteptare, avem reguli noi de TVA privind voucherele. De acum, incotro?

Patru luni i-au trebuit Ministerului Finantelor sa traduca mot-a-mot Directiva de TVA privind voucherele, timp irosit, pentru ca modificarile aduse Codului fiscal nu sunt corelate cu Normele metodologice nici pana la aceasta data. Astfel, operatorii economici vor aplica noile prevederi fiecare dupa intelegerea proprie sau sfatul consultantului.

INS: Peste doua milioane de turisti au vizitat Romania in primele trei luni din 2019, in crestere fata de 2018

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica din Romania, in primul trimestru al anului, au crescut cu 5,8% fata de aceeasi perioada din 2018, ajungand la aproape 2,32 milioane, dintre acestea 19,2% fiind reprezentate de catre turistii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )