Libnet.ro
UNICEF

06:45

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Tara noastra, deficit comercial de 5,038 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Tara noastra, deficit comercial de 5,038 miliarde euro

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro, in crestere 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Numarul firmelor cu activitatea suspendata a scazut cu 21,16%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut, in primele patru luni din 2019, cu 21,16% comparativ cu perioada similara din 2018, la 5. 486, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

ANALIZA Halep, declinul continua: Ce spun cifrele despre Simona dupa primele sase luni ale anului

Simona Halep a ridicat stacheta atat de sus, incat rezultatul care reprezinta o performanta pentru alte jucatoare se transforma intr-o dezamagire cand e trecut in dreptul ei.

Deficitul comercial al Romaniei creste cu peste un miliard de euro de la o luna la alta. La cat a ajuns?

Romania acumuleaza datorii tot mai mari la partenerii comerciali externi. Deficitul comercial al tarii noastre a depasit, in primele patru luni ale anului, 5 miliarde de euro, cu peste 30% mai mare fata de aceeasi perioada a a anului trecut +1,3.

Deficitul comercial a ajuns la 5 MILIARDE DE EURO. Fost premier: Acesta este drumul spre faliment! Trebuie sa facem urgent ceva

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro. Potrivit INS, se inregistreaza o crestere de 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada din.

Deficitul comercial a ajuns la 5 MILIARDE DE EURO. Fost premier: Acesta este drumul spre faliment! Trebuie sa facem urgent ceva

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro. Potrivit INS, se inregistreaza o crestere de 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada din.

CONFERINTA INTERNATIONALA DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / BOGDAN TOPORAN, BISS Tara noastra se confrunta cu atacuri serioase in sectorul financiar

De-a soarecele si pisica/ Pe banii cui? - Sunt deja 10 ani de cand tara noastra se confrunta cu atacuri serioase in sectorul financiar de la nivelul cel mai mic, pana la nivelul cel mai mare, adica pana la sustragerea de bani direct din bancomate, a declarat Bogdan Toporan, founder and manager BISS.

IN CONTEXTUL ACCENTUARII DEZECHILIBRELOR DIN TARA NOASTRA FMI: Romania, posibil sa se confrunte cu scaderea veniturilor saracilor

Dezechilibrele macroeconomice din tara noastra s-au accentuat, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere, iar daca politicile nu-si vor putea schimba directia, atunci tara se poate confrunta inclusiv cu o scadere a veniturilor care va afecta in special patura de jos a populatiei, au avertizat, vineri, reprezentantii Fondului Monetar International FMI).

DEPARTAMENTUL DE LUPTA ANTIFRAUDA, IN RAPORTUL PENTRU 2018: Peste 78 milioane euro din bugetul UE, fraudati in tara noastra

Departamentul pentru Lupta Antifrauda a prezentat, vineri, raportul de activitate pentru anul 2018. Din analiza datelor furnizate de DLAF reiese ca 76. 094,34 euro au fost fraudati din banii alocati de Uniunea Europeana pentru derularea proiectelor din tara noastra.

Romanca insarcinata in patru luni, victima a unei tentative de viol intr-o gara din Italia. Cum a scapat tanara

O tanara romanca insarcinata in patru luni a fost atacata de un barbat care a incercat sa o violeze, intr-o gara din Italia. Femeia a reusit sa scape de agresor dupa ce a inceput sa tipe, iar un trecator i-a sarit in ajutor. Politistii italieni il cauta acum pe atacator.

ALEGERI IN CONSILIUL DE SECURITATE AL ONU: Tara noastra nu a obtinut un loc de membru nepermanent

Estonia si arhipelagul caraibian Saint Vincent si Grenadine au fost alese, astazi, de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru a deveni, din ianuarie, membre nepermanente ale Consiliului de Securitate al ONU in perioada 2020-2021, invingandu-si rivalii, Romania si respectiv Salvador, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )