Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele reactii ale tricolorilor dupa ce Romania s-a calificat in semifinale la Euro U21

Playtech Playtech,
Primele reactii ale tricolorilor dupa ce Romania s-a calificat in semifinale la Euro U21

Romania a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat impotriva Frantei, ultimul din grupa C si s-a calificat in premiera in semifinalele Campionatului European U21. Atmosfera a fost incendiara in randul tricolorilor dupa meci. Vor juca in penultimul act cu Germania, dar pana atunci vor sa se bucure de ceea ce au obtinut pana acum. continuă pe Playtech

Irina Rimes si Smiley, primele reactii dupa ce Andra a fost inlocuita la Vocea Romaniei. Ce se intampla la PRO TV

Vestea surprinzatoare a zilei a fost cu siguranta ca Brenciu va face din nou parte din juriul de la Vocea Romaniei. Din pacate, fanii Andrei Maruta sunt cei care au fost miscati de cele petrecute. Ce reactie au avut Irina Rimes si Smiley, dupa ce au aflat de revenirea lui Brenciu? Irina Rimes si Smiley, .

Reactiile tricolorilor dupa calificarea in semifinale: Mergem pana la capat

Bucuria e cuvantul de ordine in vestiarul nationalei de tineret a Romaniei dupa calificarea in semifinalele Campionatului European, o performanta fabuloasa pentru fotbalul romanesc.

Digisport: Italienii, dezlantuiti pe retelele de socializare. Termenul cel mai des folosit dupa Romania U21 - Franta U21 0-0

Romania U21 e in semifinalele Euro 2019, dupa ce a castigat Grupa C, in urma egalului cu Franta U21, 0-0. Italia U21 avea si ea sanse de calificare, insa jocul rezultatelor nu a ajutat-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )