Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primele reactii dupa ce Victor Ponta a demisionat. Basescu: Este un mare cadou pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Primele reactii dupa ce Victor Ponta a demisionat. Basescu: Este un mare cadou pentru Romania

Victor Ponta a demisionat. Lumea politica saluta demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Traian Basescu, Liviu Dragnea si Ludovic Orban considera ca Romania are sansa unui nou inceput. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a demisionat. Calimente (PNL): Daca poporul nu ne vrea pe noi, sa ii voteze pe bulgari. Gorghiu: Calimente sa candideze in Bulgaria

Victor Ponta a demisionat. Deputatul PNL, Mihaita Calimente, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni de televiziune ca daca oamenii nu ii vor pe politicienii romani, atunci n-au decat sa ii voteze pe bulgari. Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a reactionat prompt dupa afirmatia lui Calimente si precizat ca dupa asemenea vorbe deputatul PNL ar fi mai bine sa candideze in Bulgaria, nu in Romania.

Victor Ponta a demisionat, Guvernul a picat. Dragnea: La ora 13.00 aflam numele viitorului premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat miercuri dimineata ca premierul Victor Ponta a demisionat. La ora 13. 00, liderul PSD a convocat coalitia de guvernare in care se va decide daca actuala majoritate mai functioneaza in Parlament si fara Victor Ponta. Liviu Dragnea n-a spus nimic despre o eventuala demisie a vicepremierului Gabriel Oprea, nici daca PSD e dispus sa ramana in alianta cu UNPR.

Victor Ponta a demisionat. Euro a trecut de 4,44 lei dupa caderea Guvernului Ponta

Leul s-a depreciat in fata euro in tranzactiile interbancare dupa caderea Guvernului Ponta. La ora 11. 00, moneda nationala se tranzactiona la 4,4456 unitati pentru un euro, iar dolarul american era cotat la 4,0702.

Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reactii si propuneri

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul, dupa ce peste 15. 000 de protestatari i-au cerut, marti, demisia. in timp ce PNL propune alegeri anticipate, PSD a anuntat ca respinge ideea, iar Victor Ponta a facut, la randul sau, o propunere.

Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reactii. Ce urmeaza

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul, dupa ce peste 15. 0000 de protestatari i-au cerut, marti, demisia, in urma incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bilant negru: Victor Ponta a demisionat dupa ce a distrus economia Romaniei

Premierul demisionar Victor Ponta a dus o lupta continua cu mediul economic privat in cei patru ani cat a condus Guvernul. Fortat de strada sa paraseasca postul, el lasa in urma un bilant negru, care a culminat cu distrugerea celei mai mari companii romanesti de asigurari.

Victor Ponta a demisionat. Ce politicieni romani continua sa sfideze strada. Declaratii aberante

Politicienii si consilierii acestora dau, uneori, declaratii total neinspirate, care fie sunt pline de umor, fie nemultumesc electoratul in momentul in care oamenii se simt jigniti de persoanele care fac afirmatii lipsite de un minim bun simt.

PRIMELE REACTII ale politicienilor dupa demisia premierului Victor Ponta. Basescu: Multumesc

Intre primii politicieni care au reactionat la demisia premierului Victor Ponta s-au numarat fostul sef al statului, Traian Basescu, si prim vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

De ce a demisionat Victor Ponta: Sper ca depunerea mandatului meu sa satisfaca asteptarile celor care au protestat

Premierul Victor Ponta a demisionat. Victor Ponta si-a depus mandatul dupa ce marti, 3 noiembrie, peste 25. 000 de oameni au iesit in strada, in Bucuresti, si alte cateva mii in tara, ca sa-si strige nemultumirea cu privire la tragicul eveniment care s-a intamplat vineri, 30 octombrie, in Colectiv, in urma caruia 32 de oameni au murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )