Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primele REACTII internationale dupa referendumul din Grecia

România Liberă România Liberă,
Primele REACTII internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia. Astfel, Berlinul considera greu de imaginat inceperea unor noi negocieri. continuă pe România Liberă

Reactii internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia, incheiat cel mai probabil cu victoria taberei care se opune propunerilor creditorilor internationali, Berlinul considerand greu de.

intalnire Merkel-Hollande dupa referendumul din Grecia, pentru a evalua consecintele

Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele francez, Francois Hollande, vor avea luni seara la Paris o intalnire, urmata de un dineu de lucru, pentru a evalua consecintele referendumului din Grecia, a .

intalnire Merkel-Hollande, dupa referendumul din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel va merge la Paris luni dupa-masa pentru a discuta cu presedintele francez Francois Hollande pentru a discuta rezultatul referendumului din Grecia, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului german, potrivit AFP.

Reactia Rusiei dupa referendumul din Grecia

Grecia, care a votat masiv impotriva masurilor de austeritate la referendumul de duminica, a facut un pas catre iesirea din zona euro, dar isi mentine stabilitatea politica, ceea ce ar putea face tara mai atractiva pentru investitori, a declarat adjunctul ministrului rus al economiei, Aleksei Lihacev, citat de agentia TASS.

Summit de urgenta al Eurogrupului, dupa referendumul din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande au solicitat duminica seara, in urma unei discutii telefonice, convocarea unui summit al zonei euro, dupa ce populatia Greciei a respins prin referendum ultimele propuneri ale creditorilor internationali privind un nou acord de asistenta financiara.

Pozitia FMI dupa referendumul din Grecia

Directoarea Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a declarat ca FMI este pregatit sa acorde asistenta financiara Greciei daca i se va cere acest lucru.

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna

Daca ai acces la Internet, sunt slabe sanse sa iti fi scapat drama Greciei, indiferent de cat de ne)interesat de politica sau economie ai fi. Haosul politic si economic din Grecia a acaparat prima pagina a ziarelor. Referendumul anuntat duminica de guvernul de la Atena pune problema intr-un mod la care nu te-ai fi asteptat: [] Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Referendumul din Grecia, in presa franceza: Victorie pentru Tsipras, cutremur pentru Europa

Referendumul din Grecia, incheiat cu un raspuns negativ fata de masurile de austeritate propuse de creditori, este o victorie pentru premierul grec Alexis Tsipras, dar un seism pentru Europa, sustin.

Alarma falsa pe pietele financiare dupa votul din Grecia. Prapadul dupa referendumul din Grecia nu a mai venit

Inceputul sfarsitului, destramarea zonei euro sau prabusirea pietelor financiare, acestea sunt o parte dintre scenariile apocaliptice creionate inainte de referendumul desfasurat in Grecia weekendul trecut. Ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )