Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Playtech Playtech,
Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si . continuă pe Playtech

Noul ministru de Interne va semna imediat documentele privind sanctionarea politistilor in cazul Caracal

Noul ministru al Internelor, Marcel Vela, a declarat, marti, ca va semna imediat documentele privind sanctionarea politistilor vinovati in desfasurarea actiunii de la Caracal.

Noul ministru de Interne declara RAZBOI TOTAL clanurilor interlope

Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, le declara razboi clanurilor interlope din Rom.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Noul ministru al Muncii anunta ca NU vor fi taieri de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a reiterat ca Guvernul Orban nu va taia pensiile si salariile. Noul titular al portofoliului a facut aceasta declaratie cand a sosit la minister, moment in care a mai.

BOMBA in CAZUL CARACAL! AU APARUT NOI IMAGINI CU LUIZA MELENCU! Ce s-a intamplat cu adevarat in Casa groazei

Cazul Caracal continua sa tina cu sufletele la gura milioane de romani. Prietenii Luizei Melencu au postat in spatiul online alte fotografii in care apar alaturi de ea, scriind, totodata, ca le este dor.

Alexandru Cumpanasu, atac dur catre Dancila in cazul Caracal: Ai avut toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul, in schimb ai acoperit tot

Continua seria atacurilor lansate de candidatii la alegerile prezidentiale la adresa adversarilor aflati in cursa pentru Palatul Cotroceni. Alexandru Cumpanasu ii reproseaza Vioricai Dancila ca a avut la dispozitie toate parghiile sa afle adevarul in cazul Caracal, dar ar fi acoperit totul. Alexandru Cumpanasu o ataca pe Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale Lansat in .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Motivul pentru care Gheorghe Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza

Au trecut 96 de zile de la apelul 112 al Alexandrei Macesanu, care l-a adus in atentia oamenilor legii pe autorul unor posibile doua crime ingrozitoare, recunoscute de inculpat. 96 de zile de cand anchetatorii tot cauta. Procurorii, cu mainile goale. Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza? .

NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, la preluarea mandatului, ca va promite doar ca va da in folosinta acele tronsoane de autostrada finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Razvan Cuc, a spus ca, in timpul mandatului sau, ritmul de lucru a fost accelerat, iar statul pe santiere a dat roade.

Noul ministru al Transporturilor: Ce s-a intamplat la Tarom depaseste orice imaginatie. Nu exista institutie sa nu fie in control. ATR-uri fara contract

La Tarom nu mai exista institutie a statului care sa nu fie in control, iar ce s-a intamplat in ultima vreme la aceasta companie depaseste orice imaginatie, a declarat miercuri noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, care a dat ca exemplu faptul ca fostul sef, Madalina Mezei, a platit avans pe noile ATR-uri doar pe baza unui memorandum, fara sa semneze un contract.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )