Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Productia industriala, mai mare cu 0,6%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Productia industriala, mai mare cu 0,6%

Productia industriala a urcat, in primele trei luni ale anului, in curs cu 0,6%, ca serie bruta, respectiv cu 1,2%, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, raportat la perioada similara din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS) date, astazi, publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN, Profit in crestere cu 56% pentru Aages

Producatorul de instalatii de incalzire prin inductie Aages Targu Mures AAG) a inregistrat, la data de 31 martie 2019, un profit net de circa 0,469 milioane lei, in crestere cu 56% fata de rezultatul obtinut la aceeasi data a anului 2018, de aproape 0,3 milioane de lei, arata compania in raportul transmis bursei la sfarsitul saptamanii trecute.

Cresteri spectaculoase ale numarului de pasageri si de decolari raportate de Aeroportul Henri Coanda

In primul trimestru adica primele trei luni) al anului 2019, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, a fost inregistrat un trafic aerian d.

Cresteri spectaculoase ale numarului de pasageri si de decolari raportate de Aeroportul Henri Coanda

In primul trimestru adica primele trei luni) al anului 2019, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, a fost inregistrat un trafic.

IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE: Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

IGPF: Peste 13 milioane de persoane au tranzitat frontierele Romaniei in primele 4 luni ale anului

Peste 13 milioane de persoane si 3 milioane de mijloace de transport au fost inregistrate prin punctele de trecere a frontierei din Romania in primele patru luni ale anului, informeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

[P] Pastreaza curat, sa nu fii amendat! Sectorul 3, cei mai buni!

Conform tuturor cercetarilor sociologice efectuate la nivelul Capitalei, una din principalele disfunctionalitati ale orasului, in opinia cetatenilor, o reprezinta cantitatea mare de gunoi aruncata iresponsabil pe domeniul public. Fie ca vorbim de mucuri de tigara, coji de seminte, ambalaje sau resturile animalelor de companie, aruncarea deseurilor pe domeniul public este atat imoral, cat si ilegal. in primele trei luni ale anului, Primaria Sectorului 3 a inregistrat aproape 13. 000 de amenzi pentru nerespectarea curateniei in sector.

IN MARTIE: Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete, in crestere

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in martie, fata de luna precedenta, atat ca serie bruta, cu 19,5%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,2%, in timp ce in primele trei luni ale anului a urcat atat ca serie bruta, cu 5,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 6,1%, raportat la perioada corespunzatoare din anul 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS) date astazi publicitatii.

DUPA PRIMELE 100 DE ZILE ALE NOII COMPANII ROMANE DE CHIMIE Chimcomplex devine cel mai mare exportator cu capital romanesc

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o cifra de afaceri de 343,32 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, de 4,6 ori mai mare decat cea realizata in aceeasi perioada a lui 2018, in conditiile in care anul trecut a fost rea-lizat transferul celor mai importante active ale Combinatului Petrochimic Oltchim catre CHOB, a transmis vineri compania printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,29%, de la 3,30%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,30%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )