Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 9,4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 9,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,4%, respectiv cu 7,5%, informeaza Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Primele date oficiale ale Statisticii privind consumul: crestere de peste 9% pe primele 3 luni

Vanzarile din comertul cu amanuntul- un bun indicator in privinta dinamicii consumului privat- au crescut in luna martie fata de februarie cu 5%, iar in primele 3 luni din 2020 cu 9,4% fata de primul trimestru din 2019), potrivit primelor date oficiale transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Masuratorile INS surprind impactul crizei COVID-19 si a masurilor luate de autoritati ca urmare a decretarii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei incepand cu 16 martie 2020. in martie, vanzarile de alimente au urcat cu 12,3%, iar cele de produse nealimentare au inregistrat usoare scaderi.

Studentii din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, se intorc la cursuri dupa aproape trei luni de carantina

Studentii din Wuhan, China se intorc la cursuri, dupa aprope trei luni in care au stat acasa. Acestia vor purta masti si vor pastra distantarea sociala.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana a spus azi cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca realitatea este sumbra pentru tara noastra, in contextul in care Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,49%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,49%, de la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,50%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,50%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )