Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o pierdere de 1,05 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, spre deosebire de un profit net de 11,09 milioane de lei in perioada similara din anul anterior, in contextul unor cheltuieli financiare de 38,35 milioane de lei, cu mult peste cele din T1 2018 de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul emitentul transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

AJOFM: Peste 1.000 de persoane au fost angajate in primele patru luni ale anului

In primele patru luni ale anului, in judetul Calarasi au fost incadrate in munca 1. 006 persoane. Din totalul acestora, 140 sunt tineri cu varsta sub 25 de ani, 130 se incadreaza in grupa 25-35 de ani, 202 au intre 35 si 45 de ani, iar 534 au peste 45 de ani.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN ACEST AN: Veniturile principalelor banci de investitii din lume, crestere de 6%

Veniturile principalelor banci de investitii din lume, obtinute din tranzactii cu materii prime, vanzarea derivatelor si alte activitati din sector, au crescut cu 6% in primul trimestru din acest an, in urma majorarii castigurilor din titei, se arata intr-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

Un copil de trei ani din Vaslui a ajuns la spital cu suspiciune de meningita

Un copil in varsta de trei ani din Vaslui a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean SJU) de Urgenta, de unde a fost transferat la un spital din Iasi cu suspiciune de.

Andreea Balan, noi probleme medicale la trei luni dupa ce a facut stop cardiac

Andreea Balan a marturirist ca are din nou probleme medicale, iar asta necesita o noua vizita la medic. Dupa operatia de cezariana, artista a mai avut nevoie de trei interventii chirurgicale, in urma.

Veste soc pentru toti fanii emisiunii Chefi la cutite: Ce se intampla chiar din acest sezon cu cei trei bucatari!

Sezonul al saptelea de la Chefi la cutite a inceput de ceva vreme, iar acum cei trei chefi bucatari au ales echipele cu care vor sa intre in batalia suprema pentru premiul cel mare.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,26% de la 3,27% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,27%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,27%, aceiasi valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Andrei Stipiuc de la Universitatea din Iasi, dupa revenirea lui Tudorel Toader in fruntea institutiei: Ma gandesc foarte serios sa plec la capsuni, daca acest personaj sinistru mai este tinut in brate

Un cadru didactic de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, Andrei Stipiuc, spune ca se gandeste sa plece la cules de capsuni si ca isi va da demisia daca Tudorel Toader, acest personaj sinistru mai este tinut in brate ca rector. El cheama la greva si boicotarea examenelor de admitere din aceasta vara.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )