Libnet.ro
UNICEF

22:00

IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Compania de asigurari CertAsig a inregistrat, in primul trimestru al aces-tui an, o crestere de 5% a subscrierilor, comparativ cu perioda similara a anului trecut, ajungand la 15,2 milioane lei, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul de joburi vacante a scazut foarte usor in primele 3 luni. Din 2012 incoace, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate

In trimestrul I 2019, rata locurilor de munca vacante a fost de 1,18%, in foarte usoara scadere cu 0,02 puncte procentuale) fata de trimestrul precedent. Numarul locurilor de munca vacante a fost de 58. 200, in scadere cu circa 600 de joburi vacante fata de trimestrul anterior. Comparativ cu acelasi trimestru al anului 2018, numarul locurilor de munca vacante a scazut cu 200. Numarul de locuri de munca vacante s-a dublat in perioada 2013-2018, rata somajului ajungand la un minim istoric. incepand cu anul 2012, ca tendinta generala, in Romania, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate.

Rasturnare de situatie in cazul celor trei fetite din Bistrita intoxicate grav cu un insecticid folosit pentru deparazitarea oilor

Cele trei copile din Bistrita, care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica, sunt in continuare in stare critica. Fetitele de sase, optsi 12 ani auajuns la spital sambata seara. in loc.

Piata auto din Romania creste, cea europeana scade dupa primele 4 luni

Piata auto din Romania inregistreaza o crestere de 23% in primele 4 luni, fiind inmatriculate aproximativ 45. 000 de masini, in timp ce in Europa cererea a scazut cu 0,4%, la 1,3 milioane de unitati, potrivit ACAROM, care citeaza datele ACEA.

Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Peste 70% dintre fostii studenti Erasmus+ afirma ca inteleg mai bine ceea ce doresc sa faca in cariera lor viitoare atunci cand se intorc din strainatate, arata Studiul de impact privind Erasmus+ in invatamantul superior, elaborat de Comisia Europeana. Potrivit acestuia, 80% dintre studenti au fost angajati in termen de trei luni de la absolvire, iar 72% dintre acestia au declarat ca experienta in strainatate i-a ajutat sa obtina primul loc de munca.

IN CONDITIILE PIERDERILOR DIN EVALUAREA ACTIVELOR LA VALOARE JUSTA Profitul SIF1 coboara cu 8,7%, in primul trimestru din 2019

SIF Banat - Crisana SIF1) a raportat un profit net de 6,63 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in scadere cu 8,7% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care societatea a suferit o pierdere neta din activele financiare evaluate la valoare justa de 5,12 milioane de lei, reiese din raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,28%, aceiasi valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,28%, aceiasi valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )