Libnet.ro
UNICEF

12:00

IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI IN CURS Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 36%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI IN CURS Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 36%

Numarul firmelor radiate a crescut, in primele zece luni ale anului in curs, cu peste 36%, comparativ cu perioada similara din 2018, ajungand la 89. 274 firme, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

Seful PSD ii contrazice pe liberali: Noi am prevazut in buget bani pentru pensii pe ultimele doua luni ale anului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca social-democratii au lasat bani la buget pentru pensiile ce trebuiesc platite la finalul acestui an. Astfel, ciolacu dezminte informatiile Guvernului Orban,.

MACRO NEWSLETTER 3 Decembrie 2019

Volumul vanzarilor retail din Germania si-a temperat cresterea anuala in octombrie 2019, pana la 0,8%, de la 3,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 1,9%, dupa o stagnare in luna anterioara. Volumul vanzarilor de produse alimentare a crescut cu o rata anuala de 0,3%, iar volumul vanzarilor de produse nealimentare a crescut cu o rata anuala de 1%. in primele zece luni ale anului, volumul vanzarilor retail a crescut cu o rata anuala de 2,8%, iar in termeni nominali cresterea a fost de 3,4%. Sursa: Destatis) .

in 2019, in Moldova 1072;u fost confirmate 742 de cazuri noi cu HIV

In primele zece luni ale anului curent, 1072;u fost confirmate 742 de cazuri noi cu HIV, inclusiv 179 in teritoriile de est. Infectia afecteaza persoane tinere, de varsta reproductiva, mentinandu-se la un nivel inalt transmiterea heterosexuala. Datele sunt prezentate de catre Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale in contextul marcarii pe 1 decmbrie a Zilei mondiale de combatere SIDA, transmite IPN.

Romsilva a vandut populatiei 1,37 milioane de metri cubi de lemn de foc in 10 luni; pretul mediu - 180 de leimc

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a vandut populatiei, in primele zece luni ale acestui an, peste 1,37 milioane de metri cubi mc) de lemn pentru foc, la un pret mediu de 180 de leimc, fara TVA, iar pana la finele anului estimeaza ca va furniza 1,7 milioane mc, conform datelor Romsilva transmise la solicitarea Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )