Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul aparat care depisteaza cancerul n 2 ore a ajuns n Romnia. Pretul unei analize

Hotnews Hotnews,
 Primul aparat care depisteaza cancerul n 2 ore a ajuns n Romnia. Pretul unei analize

Este mai bine sa previi decat sa tratezi. Asa ca membrii Asociatiei Pacientilor Oncologici din Romania au decis sa investeasca intr-un aparat care, in doar doua ore, iti poate spune daca esti sau nu bolnav de cancer. continuă pe Hotnews

Achizitie majora in sanatate: Aparatul care depisteaza cancerul in doua ore

Aparatul de ultima generatie a fost adus la Ploiesti, insa de el nu poate beneficia oricine, din moment ce o astfel de analiza costa intre 600 si 1. 000 de lei. in plus, investigatia nu este decontata de Casa.

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Andreea Marin, CONECTATA la un aparat care-i monitorizeaza INIMA...

Fanii Andreei Marin au motive serioase de ingrijorare. Vedeta a ajuns de urgenta la spital! Zana a mers la spital pentru cateva investigatii de rutina, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a.

Biserica Evanghelica frecventata de Iohannis, primul cult care da motive pentru boicot la referendum: Majoritatea parlamentara si Guvernul vor sa distraga atentia de la propria coruptie, violarea justitiei, ostilitatea fata de UE si democratie

Biserica Evanghelica CA, unul din cele 18 culte recunoscute oficial si care are putin peste 5. 300 de credinciosi printre care si presedintele Klaus Iohannis, este primul cult din Romania care isi manifesta sustinerea fata de familia traditionala, dar le prezinta credinciosilor si motive impotriva participarii la referendum. Casatoria nu este contestata si nu trebuie aparata. Nici chiar referendumul nu va aduce vreo modificare substantiala. Casatoria este si ramane ancorata in Codul Civil. Majoritatea parlamentara si Guvernul atrag atentia asupra unei teme de forma. Scopul este de a distrage atentia de la propria coruptie, violarea justitiei, nepotism, ostilitatea fata de UE si democratie, se arata intr-un comunicat al acesteia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )