Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primul candidat de la PSD care vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Antena3 Antena3,
Primul candidat de la PSD care vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat. Este vorba despre deputatul Liviu Plesoianu. Plesoianu este primul politician din PSD care anunta ca isi doreste sa fie. continuă pe Antena3

Deputatul Liviu Plesoianu vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat. Este vorba despre deputatul Liviu Plesoianu. Werner, Presedintele Noii Securitati, tocmai a anuntat ca va candida pentru.

365 de eroi ai Romaniei. Horia Colibasanu, primul alpinst roman care a atins cel mai inalt punct al lumii

Drapelul Romaniei a fost arborat la 8. 848 de metri. Horia Colibasanu este primul alpinist roman care a atins cel mai inalt punct de pe pamant prin forte proprii, fara serpasi si oxigen suplimentar. Anul.

Oriunde merg in tara, primul lucru pe care il intreb este daca pot sa achizitionez o ie

Interviu cu doamna Maria Grapini, europarlamentar) Reporter: Ce inseamna ia romaneasca pentru dumneavoastra? Maria Grapini: Simbolul principal, intrucat eu cred ca toti - de la copiii mici pana la noi, generatia mai de demult - stim ca ia simbolizeaza traditie, simbolizeaza, pana la urma, cultura regionala, pentru ca avem ii din toate zonele, cusute cu modele traditionale specifice. Eu, cand imbrac ia, simt ca am energie, simt ca am putere, parca imi da o stare de bine ca atunci cand e sarbatoare. Asta, poate pentru faptul ca am crescut la tara, iar cand eram copil, la noi acasa inca se pastrau traditiile. Acum asistam la o revenire a acestora, dupa ce o perioada au fost sterse, si e bine ca se intampla asa. Sincer, oridunde ma duc, in orice zona, primul lucru pe care il intreb este daca pot sa achizitionez o ie sau un costum.

Primarul PSD care a boicotat mitingul lui Dragnea i cere acum demisia sefului PSD, dupa condamnare. i solicit public demisia de onoare din calitatile detinute pentru a nu pune n pericol guvernarea si credibilitatea partidului

Primarul PSD din orasul Cavnic, judetul Maramures, Vladimir Petrut, cel care a spus ca alesii locali ai PSD sunt obligati sa mearga la mitingul PSD, cere demisia de onoare a lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )