Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primul caz confirmat de coronavirus si la FC Barcelona

Adevărul Adevărul,
Primul caz confirmat de coronavirus si la FC Barcelona

FC Barcelona se alatura listei considerabile de echipe care au, in cadrul clubului, cazuri confirmate de coronavirus. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus confirmat in ANAF

A fost confirmat primul caz de coronavirus in ANAF. Este vorba despre o persoana din Brasov, care lucreaza in cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Brasov - Trezoreria Brasov,. Reprezentantii.

Primul caz de coronavirus confirmat in ANAF

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat in cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Brasov - Trezoreria Brasov, care a fost comunicat si Directiei de Sanatate Publica, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Primul caz de coronavirus la Cumpana. Anuntul a fost facuta de primarita Gaju: Toata lumea este in alerta

Primarita din Cumpana, Mariana Gaju, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca in comuna a fost confirmat primul caz de coronavirus.

Primul caz confirmat cu COVID-19 in Arges: un barbat de 46 de ani aflat de joi in carantina

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, astazi, 20 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 31 de noi cazuri de ingectie cu virusul COVID-19. DSP Arges confirma ca unul dintre pacienti este din Arges.

Primul caz de coronavirus confirmat in ANAF

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Brasov - Trezoreria Brasov. Acesta a fost comunicat si Directiei de Sanatate Publica.

Primul caz de coronavirus confirmat in ANAF, la Brasov

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat in cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Brasov - Trezoreria Brasov, care a fost comunicat si Directiei de Sanatate Publica, informeaza ANAF intr-un comunicat de presa. Institutia precizeaza ca functionarul in cauza nu desfasura activitate cu publicul.

Primul caz de infectie cu COVID-19, confirmat la Calarasi Pacientuleste cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu

Primul caz de infectie cu COVID-19 a fost confirmat la Calarasi. Este vorba despre un barbat, sofer de TIR, care a calatorit in Anglia. El s-a prezent in urma cu doua zile la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi, cu simptome usoare specifice noului coronavirus. Barbatului i-a fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce s-a aflat ca nu a respectat masura de izolare la domiciliu.

ANAF anunta primul caz de coronavirus

ANAF a anuntat joi primul caz de coronavirus confirmat la unul dintre angajatii sai, precizand ca a luat masuri imediate pentru izolare acestuia la domiciliu.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius, a iesit negativ

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si lui Adrian Nicolae David, administratorului public al municipiului Deva, a iesit negative. Daca si in urma testului aplicat vineri re.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )