Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Adevărul Adevărul,
Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus identificat la Comisia Europeana

Un prim caz de coronavirus a fost identificat printre angajatii Comisiei Europene, a spus luni o purtatoare de cuvant, relateaza Reuters.

Maia Sandu, despre primul caz de coronavirus confirmat in Moldova: E nevoie de mobilizare maxima

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat, dupa ce s-a confirmat primul caz de coronavirus in Republica Moldova, ca e nevoie de mobilizare maxima pentru a reduce riscurile de contaminare si pentru a pregati sistemul medical ca sa ofere ajutor celor bolnavi.

A fost inregistrat primul caz de infectare cu COVID-19 in randul inaltilor demnitari din Franta (FOTO)

Ministrul Culturii francez, Franck Riester, a fost testat pozitiv cu coronavisurul COVID-19, relateaza France24. Potrivit Ministerului Culturii francez, demnitarul in varsta de 46 de ani a fost testat.

Cod portocaliu la nivel national in Moldova, dupa ce a fost inregistrat primul caz de coronavirus

Femeia testata pozitiv la coronavirus, care a revenit sambata, 7 martie, din Italia cu o cursa Milano-Chisinau, este in stare stabila, dar grava din cauza mai multor boli pe care le are: bronhopneumonie bilaterala, diabet zaharat si hipertensiune. in legatura cu acest caz, in cadrul sedintei Comisiei Nationale extraordinare de sanatate publica, autoritatile au instituit cod portocaliu la nivel national privind infectia cu COVID-19, transmite IPN.

Ministrul britanic al Sanatatii, testat pozitiv

Ministrul britanic al Sanatatii, Nadine Dorries, a fost testat pozitiv, in Regat fiind detectate peste 380 de cazuri de Covid-19.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

Detalii noi despre primul caz de coronavirus inregistrat in R. Moldova: Femeia nu a informat autoritatile ca este bolnava cand a pornit spre Chisinau

Femeia de 48 de ani, diagnosticata cu COVID-19 in Republica Moldova, a luat avionul din Milano spre Chisinau fara sa anunte autoritatile despre faptul ca este bolnava. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a comunicat duminica, in cadrul sedintei Comisiei nationale extraordinare de sanatate publica, ca femeia s-a adresat primar la medic, in Italia, pe 28 februarie, cand a facut febra,transmite IPN.

VIDEO Primul caz de imbolnavire cu Covid-19 din Buzau inchide Colegiul National B.P. Hasdeu

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, convocat luni seara, au decis suspendarea cursurilor in Colegiul National B. Hasdeu incepand cu data de 10 martie 2020, dupa primul caz de infectare cu noul virus.

CORONAVIRUS |Cazul 30 de contaminare din Romania: Primul medic infectat, contact al barbatului internat la Spitalul Gerota

Inca un roman a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca bilantul imbolnavirilor din tara noastra a ajuns la 30 de cazuri. Este vorba de o femeie din Bucuresti, in varsta de 43 ani,.

CORONAVIRUS |SRI confirma: Un ofiter, TESTAT POZITIV cu COVID-19

Serviciul Roman de Informatii a confirmat, printr-un mesaj postat pe site-ul institutiei, faptul ca un ofiter a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, la cererea directorului SRI, Eduard Hellvig,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )