Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primul Congres al USR a inceput la Cluj. Nicusor Dan doreste ca USR sa devina al doilea partid al tarii in 2020

România Liberă România Liberă,
Primul Congres al USR a inceput la Cluj. Nicusor Dan doreste ca USR sa devina al doilea partid al tarii in 2020

Primul Congres al Uniunii Salvati Romania a inceput la Cluj. Timp de trei zile, membrii acestei formatiuni politice vor discuta statutul partidului si vor alege noua conducere. Pentru postul de presedinte al Uniunii Salvati Romania exista patru candidati. Este vorba de actualul presedinte, Nicusor Dan, de deputatul clujean Emanuel Ungureanu, de Serban Marinescu si de Cornelia-Florina German. continuă pe România Liberă

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, care se desfasoara la Cluj, ca in doi ani USR isi propune sa devina al doilea partid din Romania, sa se bata pentru primariile din marile orase la alegerile locale din 2020 si sa poata propune premierul dupa alegerile parlamentare din 2020. Nicusor Dan are cele mai mari sanse sa fie ales presedinte al USR.

Nicusor Dan vrea ca USR sa propuna premierul in 2020. Ce planuri mai are acesta pentru Uniune

Nicusor Dan a promis ca, daca va fi reales presedinte USR, va munci intens pentru ca Uniunea sa devina al doilea mare partid din Romania si, poate, in 2020, aceasta chiar sa fie in postura de a .

Nicusor Dan explica de ce s-a abtinut de la vot in cazul initiativei de redefinire a familiei: Aceasta dezbatere foarte intima poate sa duca dezbaterea publica intr-o zona de conflict, nu voi fi mediator

Presedintele USR, Nicusor Dan, a explicat de a preferat sa se abtina la votul de marti, din Camera Deputatilor, asupta initiativei cetatenesti de redefinire a familiei in Constitutie ca uniunea intre barbat si femeie. Aceasta dezbatere care pentru fiecare din oamenii implicati este foarte intima poate sa duca dezbaterea publica intr-o zona de conflict care sa nu rezolve problemele reale, care sunt de la abandon scolar pana la lipsa locurilor de munca. Nu voi fi mediator, spune Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Finantele vor introduce un nou sistem de impozitare pe contractele de munca part-time; Contributiile sociale vor fi achitate integral si la contractele partiale

Nicusor Dan, liderul USR, a scris pe pagina personala de Facebook ca Ministerul Finantelor Publice ar fi anuntat Comisia Europeana ca va introduce un nou sistem de impozitare pe contractele de munca part-time, f.

Nicusor Dan explica de ce nu si-a exprimat votul in cazul initiativei cetatenesti a Coalitiei pentru Familie

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca a preferat sa nu isi exprime votul in privinta initiativei cetatenesti pentru revizuirea Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

Clujeanul care vrea sa-i ia locul lui Nicusor Dan: Trebuie sa ne apropiem de Platforma 100. Ciolos, singurul capabil sa coaguleze fortele reformatoare

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, cunoscut pentru activitatea sa in ceea ce priveste ajutarea pacientilor cu insuficienta renala si pentru lupta sa cu coruptia din sistemul national de transplant, candideaza pentru functia de presedinte al USR. Ungureanu a explicat pentru Adevarul de ce si cum doreste sa restarteze partidul.

USR isi alege noua conducere. Cu cine se bate Nicusor Dan pentru sefia formatiunii

Uniunea Salvati Romania USR) isi alege noua conducere, week-endul acesta, la Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de membri si invitati vor participa la Congresul Extraordinar al USR, in cadrul c?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )