Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Hotnews Hotnews,
 Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor. continuă pe Hotnews

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Vulpita a patit-o dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct

Vulpita a patit-o rau de tot dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct, cititi in articolul de mai jos. Vulpita si Viorel, prinsi in flagrant. Au fost aspru sanctionati de politisti. Cu ce a gresit celebrul cuplu Vulpita Stegaru a patit-o dupa ce a incalcat legile .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Valeriu Gheorghita, despre ritmul de vaccinare din Romania: Serul trebuie sa fie dozat in asa fel incat fiecare persoana sa fie imunizata cu schema completa

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a explicat joi seara, in platoul B1 TV de ce vaccinarea din tara s-a realizat intr-un ritm mai lent, avand o medie de 16.

ANALIZA ESKY: Rezervarile din Romania in alte tari au scazut cu 33% in 2020

Industria Turismului a fost au fost influentata in principal in mod negativ de pandemia coronavirus Comparand perioada 2020 cu cea din 2019, rezervarile din Romania in alte tari au scazut cu 33%, un procent mult mai mic decat cel anticipat de industrie.

Iordania a cumparat 60.000 de tone de grau din Romania

Statul iordanian a cumparat de la o firma din Romania 60. 000 de tone de grau.

Despre Cetati, castele si alte fortificatii din Romania cu Radu Oltean si invitatii sai - joi, 14 ianuarie, ora 19.30

Editura Humanitas va invita joi, 14 ianuarie, de la ora 19. 30, la lansarea volumului Cetati, castele si alte fortificatii din Romania. De la inceputuri pana catre anul 1540 de Radu Oltean. O intalnire Humanitas online live cu Radu Oltean si istoricii Liviu Cimpeanu, arpad-Gellert Lado si Andrei Pogacias. Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas si pe canalul YouTube Humanitas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )