Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Antena3 Antena3,
Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Un barbat musulman care avea asupra sa drapelul palestinian a spart geamurile unui restaurant evreiesc din orasul olandez Amsterdam, ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste. continuă pe Antena3

O noua tara din Europa a aprobat recunoasterea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex

Austria se numara si ea printre tarile in care sunt permise casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Decizia a fost luata de Curtea Constitutionala care este de parere ca interzicerea.

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta cu intensificarea atacurilor, dupa decizia lui Donald Trump privind Ierusalimul

Organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia a condamnat, joi, decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste Ierusalimul ca fiind capitala Israelului, cerandu-le membrilor si simpatizantilor sa.

Proteste in fata Consulatului american din Istanbul dupa ce SUA au recunoscut Ierusalimul drept capitala a statului Israel(VIDEO)

Decizia SUA de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a statului Israel a provocat reactii negative in Turcia. Ministerul de Externe de la Ankara a calificat decizia lui Donald Trump drept.

Zona din Romania care ocupa locul cinci in topul celor mai performante regiuni din Europa

Regiunea de Nord-Vest a Romaniei ocupa locul cinci in clasamentul celor mai performante regiuni sau orase din Europa, iar Bucuresti detine pozitia 16 din 20 in clasamentul realizat de Milken.

Calvarul unei fete de 16 ani din Brasov dupa ce a cunoscut un baiat pe Facebook. A dus-o la el acasa si i-a pus un cutit sub perna. Ce i-a facut apoi timp de trei zile

O adolescenta de 16 ani din judetul Brasov a fost sechestrata, batuta si violata de un tanar cu doi ani mai mare pe care l-a cunoscut pe internet. Baiatul ar fi invitat-o in apartamentul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )