Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul interviu acordat de PF Daniel dupa 10 ani. Ce a declarat Patriarhul despre tragedia de la Colectiv si scandalurile sexuale din BOR

Adevărul Adevărul,
Primul interviu acordat de PF Daniel dupa 10 ani. Ce a declarat Patriarhul despre tragedia de la Colectiv si scandalurile sexuale din BOR

In primul sau interviu din ultimii zece ani, acordat Televiziunii Romane TVR), Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a facut o radiografie a deceniului de cand este seful BOR si a vorbit, printre altele, despre scandalurile care au afectat imaginea institutiei in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Madeleine a disparut in 2007. Dupa 10 ani, mama fetitei face o marturisire emotionanta

In urma cu 10 ani, Madeleine McCann disparea fara urma. Copila de patru ani si parintii sai se aflau in vacanta in Algarve, Portugalia. Gerry si Kate McCann, din Leicestershire, si-au l?.

Elena Udrea, lovitura pentru Basescu: Dupa 11 ani de la 'biletelul roz', azi ii dau dreptate lui Tariceanu

Elena Udrea a scris vineri, pe contul ei de Facebook, ca, dupa 11 ani de la 'biletelul roz', ii da dreptate lui Calin Popescu Tariceanu, care, cu putin timp inainte, afirmase ca Iohannis a preluat aceleasi metehne de la Basescu, mai putin calitatile lui, si face exact aceeasi greseala ca si predecesorul sau, folosind fortele represive ale statului pentru a transa lupta politica.

Ce se intampla in interiorul barajului de la Bicaz. Secretele colosului de beton ridicat in 10 ani cu un efort uman gigantic

Functionarea barajului de la Bicaz, prima constructie de acest tip ridicata in Romania, printr-un efort uman titanic care a durat 10 ani 1950-1960), este mai usor de inteles parcurgand galeriile care-l strabat in interior.

Si-a pierdut verigheta in timp ce cauta un brad de Craciun. Dupa 15 ani, ceva incredibil s-a intamplat (VIDEO)

Si-a pierdut verigheta in timp ce cauta un brad de Craciun si nu si-a inchipuit ca o va mai gasi vreodata. Dar, intr-o zi, fermierul John Wyckoff a gasit un inel pe terenul lui agricol atunci.

Fost prefect, gasit nevinovat dupa trei ani de cercetari

Nu mai putin de 10 solutii de clasare dintr-un total de 11 fapte care i s-au imputat lui Florin Sinescu, fost prefect al judetului Suceava, au fost formulate de un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie,.

PSD vrea ca faptele care determina conflictul de interese sa se prescrie dupa 3 ani

Peste 100 de parlamentari PSD au semnat o initiativa legislativa, inregistrata pe 20 decembrie, care prevede ca faptele savarsite de demnitari ce determina conflictul de interese sa se prescrie in termen de 3 ani. Proiectul este asumat, potrivit expunerii de motive, de deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definitiv la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare in decembrie 2016 pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.

PSD vrea ca faptele care duc la conflict de interese sau incompatbilitati sa se prescrie dupa 3 ani

Peste 100 de parlamentari PSD au semnat o initiativa legislativa, inregistrata pe 20 decembrie, care prevede ca faptele savarsite de demnitari ce determina conflictul de interese sau starea de incompatibilitate sa se prescrie in termen de 3 ani. Proiectul este asumat, potrivit expunerii de motive, de deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definitiv la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare in decembrie 2016 pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.

Elena Udrea, reactie naucitoare dupa 11 ani. Ce a realizat abia acum apropiata lui Basescu

Fosta sefa a Cancelariei lui Basescu are cuvinte de lauda fata de cel pe care odinioara il acuza de interventii in justitiei. Udrea era cea care detona scandalul biletelului roz. Dupa 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )