Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primul interviu oferit de Andreea Balan, dupa operatia de cezariana. Am fost intr-o lupta cu moartea

Antena3 Antena3,
Primul interviu oferit de Andreea Balan, dupa operatia de cezariana. Am fost intr-o lupta cu moartea

Primul interviu al Andreei Balan, dupa operatia de cezariana, miercuri seara, la Sinteza Zilei. Si tot astazi, premierul Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat. continuă pe Antena3

Primul interviu oferit de Andreea Balan, dupa operatia de cezariana

Primul interviu al Andreei Balan, dupa operatia de cezariana, miercuri seara, la Sinteza Zilei. Si tot astazi, premierul Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat.

Gabriela Cristea si , mesaj pentru Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator

Gabriela Cristea si , mesaj pentru Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator. Citeste mai mult pespynews. ro .

Medic, despre Andreea Balan, dupa stopul cardio-respirator: Este stabila si supravegheata

Cantareata Andreea Balan a suferit, luni, un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, iar unul dintre medicii de la clinica privata unde este internata a declarat, marti dimineata, ca, in prezent, aceasta este stabila si supravegheata, potrivit agentiei Mediafax.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Andreea Balan a nascut luni, prin cezariana, insa operatia nu a decurs fara probleme, iar celebra artista a fost cat pe ce sa-si piarda viata in timp ce dadea nastere celui de-al doilea copil. Iata ce s-a intamplat si cum se simte acum Andreea Balan! .

Andreea Balan, prima fotografie si primul mesaj dupa ce a facut embolie amniotica in timpul nasterii: Sunt dupa doua zile de lupta ca sa traiesc!

Andreea Balan pare pe drumul bun in a-si reveni dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timpul operatiei de cezariana in urma careia s-a nascut cea de-a doua fetita a familiei, Clara Maria. Artista a.

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil prin cezariana. Fetita artistei este in stare buna

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil printr-o operatie de cezariana efectuata la o clinica privata din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de sotul.

ULTIMA ORA: Andreea Balan a facut PRIMELE DECLARATII, iN PREMIERA, dupa ce a suferit un STOP CARDIAC! Detalii noi au iesit la iveala

Artista Andreea Balan a suferit unstop cardio-respirator, in timp ce era supusa unei operatii de cezariana, pentru a da nastere lcelui de-al doilea copil al sau. Acum, vedeta este in afara oricarui.

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. S-a intamplat dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )